Selecteer een pagina

Een spel van Wie is de MolWil je zelf Wie is de mol organiseren? 

Kijk eens naar ons pakket Sabotage. Hiermee kun je zelf heel makkelijk Wie is de mol organiseren. Het feestje is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer tien jaar. Als er jongere kinderen bij zijn, bijvoorbeeld tijdens een familiedag, dan kun je het spel wel gebruiken. De jongere kinderen kunnen dan gewoon meedoen met de spelletjes en mogen aan het eind ook raden wie de Saboteur is. 

Om Wie is de mol te organiseren, is het handig als je zelf de serie een beetje kent. Daarnaast heb je enige voorbereidingstijd nodig. De deelnemers moeten van tevoren een vragenlijst invullen. Daarna bepaal je wie de saboteur is en zorg je dat de saboteur alle informatie over het spel krijgt en dat deze zich goed kan voorbereiden. Reken dus op een voorbereidingstijd van minstens 1 tot 2 weken. 

In het spel Sabotage draait het allemaal om snoepjes. Er staan twee lege snoeppotten en met de opdrachten kunnen de deelnemers snoep winnen voor de pot. Maar als de groep verliest, dan verdwijnt het snoep in de pot van de saboteur. Wie heeft er aan het eind het meeste snoep verdiend? En wie heeft aan het eind de meeste vragen goed over de saboteur en mag de andere pot mee naar huis nemen? 

Lees hier de ervaring van een van onze klanten: Spel Wie is de Mol

Wij hebben dit spel gespeeld tijdens een verjaardagsfeestje met jongens van 10-12 jaar. De kinderen waren van te voren al enthousiast door de vragenlijst en de spanning wie de Saboteur zou zijn. De instructies voorde spellen zijn duidelijk en goed te doen voor deze leeftijd. Het feestje was een groot succes, zowel voor ons als voor de kinderen. 

Zin om zelf Wie is de mol te organiseren? Kijk dan hier voor het spel sabotage! 

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!