Selecteer een pagina

Zelf een moorddiner geven?

Moorddiner gevenKijk eens naar ons pakket over “de moord op de bruid”. Hiermee kun je makkelijk zelf een moorddiner geven. Je krijgt het hele pakket kant-en-klaar aangeleverd en de uitvoering wordt begeleid door het afspelen van geluidsfragmenten van inspecteur Reijnders. Het is met dit pakket zelfs mogelijk om als organisator van het diner zelf mee te doen!

Het draaiboek draait om de trouwdag van Sophia van Aerdenhout en Pieter van Berkel. Maar op de ochtend van de trouwdag wordt Sophia van Aerdenhout vermoord aangetroffen. Wat een prachtige dag had moeten zijn, blijkt een inktzwarte dag. Op het tijdstip van de moord waren er diverse gasten aanwezig in het huis van de bruid en bruidegom. Deze zouden het allemaal gedaan kunnen hebben. Maar waarom werd Sophia vermoord en door wie? Zoek het samen uit tijdens dit moorddiner. Wie lukt het om aan het eind de juiste theorie te formuleren en de juiste dader aan te kunnen wijzen?

Het moorddiner is geschikt om te spelen met minimaal zes en maximaal vijftien personen. Iedereen ontvangt een uitnodiging met een beschrijving van het personage en tips voor de kleding. Daarnaast krijgt iedereen een eigen instructieboekje met teksten. Eerdere deelnemers hadden een zeer geslaagde, hilarische avond.

Alida: ” Ik vond de activiteit erg geslaagd. We hadden de woonkamer in het zilver/wit veranderd met verschillende trouwelementen erin, erg leuk. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en te organiseren. De reacties van de jongeren waren ook erg leuk. Mooi om te zien dat het spel vanzelf gaat lopen ondanks dat niet iedereen elkaar kent”.

Meer weten? Lees dan alle informatie en reviews van eerdere deelnemers op deze pagina.