Selecteer een pagina

Zeemeerminnenspeurtocht

5 t/m 8 jaar

Neptunus, koning van de zee is ziek. Om beter te worden heeft hij een medicijn nodig. ZIjn dochter Lorelei probeert het medicijn te vinden, maar het medicijn groeit niet onder water. Kunnen jullie het medicijn vinden, zodat Neptunus beter kan worden?

Met dit pakket organiseer je een leuke zeemeerminnenspeurtocht. De download bevat een uitgebreid instructieboekje, acht nummers, acht opdrachtkaarten, een uitnodiging, diploma, kleurplaat en brief van Lorelei. Alles om zelf een leuk zeemeerminnenfeestje te kunnen organiseren. Naast de speurtocht bevat het draaiboek ook spelletjes om tussendoor met de kinderen te spelen. En je ontvangt een code voor slechtweeralternatieven. Al vinden kinderen een speurtocht eigenlijk altijd leuk, ook als het weer iets minder is!

Deze tocht duurt één tot anderhalf uur en is te gebruiken voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bedenk je een route. Op de dag zelf zet je de route uit en hang je de nummers langs de route.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Wij adviseren om de route met verschillende kleuren ballonnen, linten of crepepapier uit te zetten. Waarbij de verschillende kleuren voor verschillende richtingen staan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de routes met foto’s aan te geven of de route met GPS te laten lopen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

1 + 15 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2023

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!