Selecteer een pagina

Wie is de mol feestje (sabotage)

vanaf 10 jaar

Wie is de mol feestje

Wil je een wie is de mol feestje organiseren? Kies dan voor Sabotage:  superleuk voor een kinderfeestje of familiedag. In het spel Sabotage gaan de deelnemers de strijd aan met een saboteur in hun midden. Alleen weet niemand wie de saboteur is…..

Het spel Sabotage is een leuke variant op het spel “Wie is de Mol“. Met het doen van opdrachten verdienen de deelnemers zoveel mogelijk snoep voor in de pot. De saboteur probeert dit te verhinderen, zodat er zo weinig mogelijk snoep in de pot belandt. Het snoep dat overblijft, mag de saboteur aan het eind namelijk mee naar huis nemen!

Het doel van het spel is door goed te observeren de saboteur te ontmaskeren. Aan het eind van het spel moet door iedereen een vragenlijst worden ingevuld met vragen over de saboteur. Degene die de meeste vragen goed heeft, is de winnaar. Naast de eeuwige roem, mag hij of zij de gevulde snoeppot mee naar huis nemen. Dat is een prachtig einde van een wie is de mol kinderfeestje.

Het feest kan voor het grootste deel binnen worden gehouden. Er zitten twee buitenopdrachten in het spel verwerkt. Bij erg slecht weer kan dit worden vervangen door een alternatief uit het boekje. Het spel is geschikt voor maximaal 15 deelnemers. In onze download vind je een uitgebreid instructieboekje, een notitieboekje voor de deelnemers, deelnemersbriefjes, tips en tricks voor de saboteur, vragenlijsten voor de start, nummers voor in enveloppen, jokers, 5 spelkaarten, vel nummers, quizvragen kinderen, quizvragen volwassenen, uitnodiging, voorbeeld eindvragenlijst, powerpointpresentatie en foto’s.

Wanneer deel jij de uitnodigingen uit voor dit feestje?

(5 klantbeoordelingen)

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle velden. Vervolgens verzamel je alle materialen die je nodig hebt voor het spelen van de spellen. Dit zijn materialen die iedereen eigenlijk altijd wel in huis heeft of die je makkelijk in de winkel kunt kopen.

Als duidelijk is welke kinderen op het feestje gaan komen, kies je de saboteur. Je zorgt dat deze van tevoren op de hoogte is van de spellen en het document met tips en tricks krijgt.

Hoeveel kinderen?

Sabotage is het leukst om te spelen met een groepsgrootte van ongeveer tien kinderen. Dit is groot genoeg om te kunnen speculeren wie de saboteur is en klein genoeg dat iedereen fanatiek mee kan doen. Maar ook met grotere en kleinere groepen is het spel leuk om te spelen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

We hebben dit spel met 13 11-jarigen gespeeld. Wat een top spel, een goede map met veel informatie, we hebben weinig aangepast. Het kost wel wat voorbereiding, je wil het tenslotte ook echt goed maken. Maar wat een spanning vooraf al, en tijdens het spel werd er zeer fanatiek gespeeld. Het gaat tenslotte toch om de pot met snoep.
Een absolute aanrader, voor een geweldig geslaagd feest.

Topfeest!

wie is de mol feestje

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

8 + 4 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2022

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!