Selecteer een pagina

Weerwolfjesfeestje

5 t/m 8 jaar

Weerwolfjesfeestje

Help! Hier in de buurt loopt al een tijdje een weerwolfje rond. Dit weerwolfje is heel ondeugend, maakt veel rommel en er gaan veel dingen stuk. Daarom verzorgen we vandaag een weerwolfvangersopleiding tijdens het weerwolfjesfeestje. Weten jullie wat jullie moeten doen als jullie het weerwolfje tegenkomen?

De opleiding bestaat uit spelletjes waarmee de kinderen kunnen bewijzen dat ze de weerwolf te slim af kunnen zijn als ze hem tegenkomen. Als ze alle onderdelen goed afronden, dan is er voor iedereen het weerwolfvangersdiploma. Deze vind je in de download. Samen met een uitgebreid instructieboekje, spelletjeskaarten, een kleurplaat, brieven, een voorleesverhaal en een lijst met spelletjes. Ook de uitnodiging ontbreekt natuurlijk niet in het pakket.

(1 klantbeoordeling)

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle documenten. Vervolgens verzamel je alle materialen die je nodig hebt voor het spelen van de spellen. Dit zijn materialen die iedereen eigenlijk altijd wel in huis heeft of die je makkelijk in de winkel kunt kopen.

Hoeveel kinderen?

Er is geen maximaal aantal kinderen dat mee kan doen aan dit feestje. Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt.

Wel is het vaak leuker om een feestje met een wat kleiner groepje kinderen te doen. Stelregel die vaak gehanteerd wordt voor het aantal genodigden is de leeftijd van de jarige + 1. 

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

Wat hebben de kinderen een lol gehad met het weerwolffeest. En trots dat ze waren dat ze een diploma (en door onszelf toegevoegde medaille) mochten ontvangen. De keus aan spelletjes is enorm en creatief, waarbij de omschrijvingen heel helder zijn. Dit geldt overigens voor de hele handleiding. Het hele pakket heeft ons in onze voorbereiding enorm geholpen. Een pluim voor Bijzonderfeestje.nl!

Bosmaatjes

weerwolfjesfeestje

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

10 + 4 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2022

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!