De leukste feestjes om zelf te geven!

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Veilig betalen met Ideal

Veelgestelde vragen:

Hoe snel heb ik het in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

Hoe zet ik de route uit?

Het uitzetten van de route gebeurt door het gebruiken van crêpepapier, linten of ballonnen in verschillende kleuren. In het instructieboekje staan tips om de route uit te zetten.

Wat moet ik doen qua voorbereiding?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bepaal je waar je de aanwijzingen neerlegt/neerhangt. Op de dag zelf leg je de aanwijzingen op de juiste plekken.

Niet goed = geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Aantal kinderen

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Overige vragen

Wordt je vraag hier niet beantwoord? Stuur ons dan een mail op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt z.s.m. antwoord.