Selecteer een pagina

Tienerfeestje Juwelen van Qatar

9 t/m 11 jaar

(16 klantbeoordelingen)

Tienerfeestje Juwelen van Qatar

Help! Tijdens dit tienerfeestje zijn de juwelen van Qatar gestolen van Barones Schwarzer. Linke Luigi, het neefje van de Barones, is heel boos en wil de juwelen terughalen. Maar de juwelen zijn gestolen door de maffia en Luigi is zelf lid van de maffia. Kunnen jullie Luigi helpen om ongemerkt de juwelen terug te halen? Zonder dat iemand weet dat Luigi erachter zit….

Tijdens deze spannende speurtocht gebruik je diverse communicatiemiddelen en word je van aanwijzing naar aanwijzing geleid. De kinderen zoeken aanwijzingen op papier, krijgen een aanwijzing via een filmpje op de telefoon en moeten bellen. Je organiseert zelf een spannend kinderfeestje! Zal het de kinderen lukken om aan het eind de juwelen terug te brengen?

Deze tocht duurt één tot anderhalf uur en hij wordt vaak gebruikt als speurtocht bij een kinderfeestje voor kinderen van 10 jaar. Hij is te gebruiken voor kinderen van 9 t/m 11 jaar. In de download vind je een uitgebreid instructieboekje, brief van de barones, een uitnodiging, aanwijzingen en een diploma.

NB Dit feestje werd eerder verkocht onder de naam “Diamant van Qatar”

18.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het bedenken welke mensen je in gaat schakelen. Regel deze hulp en leg op de dag zelf de aanwijzingen op de juiste plaats. De speurtocht is zo gemaakt dat het met 2 begeleiders te doen is. Eentje die bij de groep blijft en eentje die op de achtergrond aanwijzingen verzorgt. 

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Deze route loopt van aanwijzing naar aanwijzing. Ze krijgen bijvoorbeeld eerst een aanwijzing op papier waar ze moeten zoeken. Vervolgens blijkt deze in geheimschrift en zoeken ze verder. Dan krijgen ze een QR-code naar een website met een filmpje. Vervolgens moeten ze bellen en zo gaat het verder totdat ze uiteindelijk de juwelen terug vinden. 

Je regelt dit feestje helemaal zelf. Je zorgt er dus bijvoorbeeld zelf voor dat er iemand is die het telefoontje van de kinderen beantwoordt. 

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

We hebben deze speurtocht als opening van het kerk seizoen gedaan met kinderen van in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. In de brief erbij gezet dat iedereen verdacht was, ook “die vrouw met dat hondje of met die man met de boodschappentas”.
Er zijn heel wat verdachten voorbij gekomen in de verhalen achteraf, terwijl we niemand rond hadden laten lopen. Echt super gaaf!
Jaantje

tienerfeestje

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

10 + 6 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2023

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!