Selecteer een pagina

Speurtocht Vloek van Ra

6 t/m 11 jaar

(9 klantbeoordelingen)

Speurtocht 9 jaar: Vloek van Ra

Uit kaarten is gebleken dat dit huis/deze locatie vroeger het huis van Isis was, een Egyptische godin. Er gebeuren hier af en toe nog steeds rare dingen. Vandaag is het weer zover. Deze speurtocht is erg leuk voor kinderen rond de 9 jaar. 

Door het drinken van een glas oude wijn, heeft 1 van de bewoners/medewerkers de vloek van Ra over zich afgeroepen. Deze vloek uit zich door een blauwe tong, een aantal rare tics en doordat de bewoner alle zinnen begint met SSSSSlang. De vloek kan worden verbroken door alle opdrachten te vervullen, het “zout van Toetanchamon” te begraven in oude aarde en de toverspreuk uit te spreken. Lukt het jullie om het zout te vinden en de vloek te doorbreken?

Deze speurtocht duurt ongeveer één tot anderhalf uur en is geschikt voor kinderen van 6-11 jaar. De download bevat een uitgebreid instructieboekje, nummers, opdrachtkaarten, hierogliefenmemory, sudoku/puzzel voor twee leeftijdsgroepen, spreuk van Isis, kleurplaat, diploma en uitnodiging.

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bedenk je een route. Op de dag zelf zet je de route uit en hang je de nummers langs de route.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Wij adviseren om de route met verschillende kleuren ballonnen, linten of crepepapier uit te zetten. Waarbij de verschillende kleuren voor verschillende richtingen staan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de routes met foto’s aan te geven of de route met GPS te laten lopen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

We hebben deze speurtocht gedaan op het 9 jarig kinderfeestje van onze zoon Lars. We hadden 10 kinderen inclusief de jarige zelf, en iedereen wat dol enthousiast.

Bij ons had Opa de ‘oude wijn’ gedronken….alle kinderen wisten niet hoe snel ze de jas aan moesten trekken om Opa te ‘redden’. Ze gingen echt helemaal op in het verhaal….het was reuze spannend. Omdat wij dicht bij het bos wonen hadden wij met lintjes de speurtocht uitgezet in onze woonwijk en door het bos. (omdat er nog wel wat kinderen moeite hadden met links en rechts had ik meerdere briefjes gemaakt met daarop de kleuren en bij welke kleur ze links, rechts, rechtdoor of moesten stoppen gemaakt, was erg handig)

We hebben zelfs nog reeën gezien, we hebben ervoor gekozen om alle opdrachten (behalve 1 en 8 deze hadden wij thuis op de deur geplakt) in de rugzak mee te nemen zodat er niets mee kon gebeuren. We hebben het met 1 groep gelopen, dat ging prima.

Ook hebben wij Opa na elke opdracht even gebeld om te zeggen dat we weer een opdracht hadden voltooid en om te vragen hoe het nu met hem ging. Elke keer ging het steeds beter met hem!
Thuis aan gekomen hing opdracht nummer 8 op de schuur deur en vonden we ‘het teken’ ….en Opa…..die was weer helemaal normaal!

We hebben echt meerdere keren gehoord ‘Dit is het leukste, spannendste kinderfeestje ooit’. En mijn man en ik zaten ’s avonds moe….maar zoooo voldaan op de bank. De kinderen raken er op school niet over uitgesproken. Ook leuk om dit als activiteit te doen op school.

Hartelijk dank voor jullie geweldige bijdrage om het kinderfeestje voor Lars te doen slagen….met vriendelijke groet Fam. van den Berg

Leuke speurtocht voor 9 jaar!

Familie van den Berg

speurtocht 9 jaar

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

5 + 12 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2023

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!