Selecteer een pagina

Meidenspeurtocht Dutch Model Awards

5 t/m 8 jaar

(2 klantbeoordelingen)

Meidenspeurtocht Dutch Model Awards

Morgen vindt de uitreiking van de Dutch Model Awards plaats. Dit is een belangrijke modeprijs voor het beste model van dit jaar. Maar, help! De modeprijs is verdwenen. Een concurrent heeft de prijs gestolen om de uitreiking te verstoren. De prijs is in de buurt verstopt.Gelukkig zijn er wel sporen achtergelaten. Kunnen jullie deze volgen en de modeprijs tijdens deze meidenspeurtocht terugvinden?

Deze speurtocht duurt ongeveer één tot anderhalf uur en is geschikt voor kinderen van 5-7 jaar. De download bevat een uitgebreid instructieboekje, nummers, opdrachtkaarten, kleurplaat, diploma en uitnodiging. Gaan jullie samen op zoek naar de modeprijs?

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bedenk je een route. Op de dag zelf zet je de route uit en hang je de nummers langs de route.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Wij adviseren om de route met verschillende kleuren ballonnen, linten of crepepapier uit te zetten. Waarbij de verschillende kleuren voor verschillende richtingen staan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de routes met foto’s aan te geven of de route met GPS te laten lopen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

We hebben met 7 meiden en 1 jongen de speurtocht ‘Dutch model awards’ gedaan. Van te voren had ik mijn dochter een grote make-up handtas cadeau gedaan, zodat ze zich lekker konden optutten. Ik had voor ieder kind een leuke haarspeld, een elastiek met leuke franjes en een hawai ketting. Voor de jongen had ik een blauwe hawai ketting en een stoere zonnebril.

Toen de kinderen klaar waren konden we de speurtocht gaan doen. De kinderen waren heel enthousiast. Er zitten leuke ‘doe’ opdrachten bij en als laatste de beker zoeken was helemaal het einde.

De speurtocht is goed opgezet en makkelijk om te gebruiken door de duidelijke omschrijving. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Kortom het was een zeer geslaagd feestje!

Mama

meidenspeurtocht

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

11 + 13 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2023

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!