Selecteer een pagina

Herfstspeurtocht Help Erik Eekhoorn

4 t/m 6 jaar

(3 klantbeoordelingen)

Herfstspeurtocht Help Erik Eekhoorn

Deze download bevat een leuke herfstspeurtocht voor kinderen van 4-6 jaar. Erik Eekhoorn heeft een hele wintervoorraad aangelegd, maar hij is vergeten waar hij zijn voorraad heeft begraven. Maar gelukkig zijn er wel sporen. Kunnen de kinderen de sporen volgen en tijdens deze herstspeurtocht de wintervoorraad van Erik Eekhoorn terugvinden?

Deze speurtocht duurt ongeveer één tot anderhalf uur. De download bestaat uit een uitgebreid instructieboekje, nummers voor langs de route, opdrachtkaarten, uitnodiging, kleurplaat en diploma.

14.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bedenk je een route. Op de dag zelf zet je de route uit en hang je de nummers langs de route.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Wij adviseren om de route met verschillende kleuren ballonnen, linten of crepepapier uit te zetten. Waarbij de verschillende kleuren voor verschillende richtingen staan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de routes met foto’s aan te geven of de route met GPS te laten lopen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

De kinderen , meeste 5 jaar behalve de jarige die werd 6 vonden het heel leuk. Sommige spelletjes aangepast aangezien wij het op een koude dag deden. Wij waren zo lekker even buiten. Voordat wij begonnen lieten wij de kinderen een verrekijker maken van WC rollen die ze om deden om zo de lintjes te zoeken. en de voorraad van erik natuurlijk.

Vond dit een hele goede oplossing in plaats van een feestje in ballorig een en van die andere parken. Deze speurtocht is leuk voor jongens en meisjes. wij hadden een mix waardoor dit lekker neutraal is.

Erik

herfstspeurtocht

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

1 + 6 =


© 2022 | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!