Selecteer een pagina

Boevenspeurtocht
Kraak de Kluis

5 t/m 8 jaar

(8 klantbeoordelingen)

Boevenspeurtocht Kraak de Kluis

Er is een aantal boeven ontsnapt uit de gevangenis. Ze hebben ingebroken bij mevrouw van Uppelhoven en haar beroofd. Haar kluis met favoriete armband erin is gestolen en hier ergens in de buurt verstopt…..

Gelukkig hebben de boeven sporen achtergelaten en ook de code verstopt. Als jullie goed zoeken, kunnen jullie de code vinden en aan het eind van de tocht de kluis kraken! Onderweg krijgen jullie ook allerlei opdrachten. Wie van jullie is de beste speurder?

Deze speurtocht duurt ongeveer één tot anderhalf uur. De download bestaat uit een uitgebreid instructieboekje, nummers voor langs de route, opdrachtkaarten, uitnodiging, kleurplaat, diploma en cijfers om de kluis te kraken.

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bedenk je een route. Op de dag zelf zet je de route uit en hang je de nummers langs de route.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Wij adviseren om de route met verschillende kleuren ballonnen, linten of crepepapier uit te zetten. Waarbij de verschillende kleuren voor verschillende richtingen staan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de routes met foto’s aan te geven of de route met GPS te laten lopen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

In maart hebben we met een groep 7-jarigen de boevenspeurtocht gedaan. We hadden de speurtocht uitgezet in het bos en er een flinke wandeling van gemaakt. De kinderen waren enthousiast, vooral toen we bij de boef kwamen (papa die zich even snel had verkleed). Ze wisten dus dat het papa was, maar o wat was het spannend. Iedereen deed zijn uiterste best om het pistool te pakken en alle acht de kinderen bleven rustig toekijken totdat iedereen was geweest. Op het eind nog even flink zoeken naar de kluis en die werd gevonden.

We hadden voor iedereen een klein kadootje en niet alleen voor de winnaar. Het snoepjesspel vonden ze wat minder, want tja de teleurstelling is groot als je geen snoepje krijgt (natuurlijk aan het einde van het spel wel)

De cijferkaartjes en opdrachtkaartjes had ik geplastificeerd zodat ze tegen een beetje vocht konden. Verder had ik alle kinderen van tevoren een nummer gegeven zodat bij elke opdracht ene ander kind het kaartje mocht lezen en het spel mocht beginnen.

Een zeer geslaagde speurtocht waar de kinderen thuis enthousiast over vertelden (vooral over de boef).

Jackelien

herfstspeurtocht

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

6 + 13 =


© 2022 | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!