Selecteer een pagina

Boevenspeurtocht
Kraak de Kluis

5 t/m 8 jaar

Jouw voordelen:

 • Gemakkelijke organisatie
  Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde voorbereidingen. Met onze speurtocht ontvang je alle benodigde materialen direct per e-mail, waardoor het organiseren van een onvergetelijk feestje een fluitje van een cent is.
 • Volledig aanpasbaar
  Jij hebt de controle. Print zo veel materiaal als je nodig hebt, afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen. Of het nu 8 of 10 kinderen zijn, jij bepaalt. Dit maakt de speurtocht geschikt voor verschillende groottes van feestjes.
 • Uren van plezier
  Onze speurtocht is meer dan alleen schatzoeken. Kinderen worden vermaakt met leuke opdrachten en spelletjes, waardoor ze gegarandeerd 1 tot 1,5 uur lang enthousiast bezig zijn.
 • Alles-in-één draaiboek
  We hebben het werk voor jullie vereenvoudigd. Het draaiboek bevat gedetailleerde instructies, opdrachtkaarten, nummers voor de route, uitnodigingen, diploma’s, en nog veel meer. Dit bespaart jullie kostbare tijd en moeite bij het organiseren van het feest.
 • Zelfstandig te organiseren
  Je kunt dit spannende feestje eenvoudig zelf organiseren, wat zorgt voor flexibiliteit in planning.

De boevenspeurtocht Kraak de Kluis biedt niet alleen een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin, maar het stelt jullie als ouders ook in staat om betekenisvolle momenten te delen met je kinderen zonder al te veel gedoe. Maak van jullie vrije tijd een speciale tijd met dit boeiende speurtochtavontuur!

18.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje. Vervolgens bedenk je een route. Op de dag zelf zet je de route uit en hang je de nummers langs de route.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. Als er meer kinderen meedoen, dan kun je splitsen in meerdere groepen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal kinderen dat meedoet.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed – geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe zet ik de route uit?

Wij adviseren om de route met verschillende kleuren ballonnen, linten of crepepapier uit te zetten. Waarbij de verschillende kleuren voor verschillende richtingen staan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de routes met foto’s aan te geven of de route met GPS te laten lopen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

In maart hebben we met een groep 7-jarigen de boevenspeurtocht gedaan. We hadden de speurtocht uitgezet in het bos en er een flinke wandeling van gemaakt. De kinderen waren enthousiast, vooral toen we bij de boef kwamen (papa die zich even snel had verkleed). Ze wisten dus dat het papa was, maar o wat was het spannend. Iedereen deed zijn uiterste best om het pistool te pakken en alle acht de kinderen bleven rustig toekijken totdat iedereen was geweest. Op het eind nog even flink zoeken naar de kluis en die werd gevonden.

We hadden voor iedereen een klein kadootje en niet alleen voor de winnaar. Het snoepjesspel vonden ze wat minder, want tja de teleurstelling is groot als je geen snoepje krijgt (natuurlijk aan het einde van het spel wel)

De cijferkaartjes en opdrachtkaartjes had ik geplastificeerd zodat ze tegen een beetje vocht konden. Verder had ik alle kinderen van tevoren een nummer gegeven zodat bij elke opdracht ene ander kind het kaartje mocht lezen en het spel mocht beginnen.

Een zeer geslaagde speurtocht waar de kinderen thuis enthousiast over vertelden (vooral over de boef).

Jackelien

herfstspeurtocht

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

3 + 4 =

[et_bloom_inline optin_id=optin_3]


© 2022 | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Disclaimer