Selecteer een pagina

Vloek van Ra

reviews

9 reviews for Vloek van Ra (8-10 jaar)

 1. solleveld (store manager)

  Echt een superleuk feestje!

  Alle opdrachten waren spannend en leuk (vooral het snoepjesspel) en er was even paniek toen de jarige per ongeluk toch al de spreuk had aangeraakt! Zou het nu toch nog wel goed komen?

  En dan al die vragen. Wat zullen we moeten doen? Waar hebben we het zout voor nodig? Zullen we een soep moeten maken ,die hij op moet drinken? Wat gaan we met dat teken doen?

  En dan maar doen of jij het ook allemaal niet weet. En regelmatig controleren of er geen andere kinderen zijn die ook een blauwe tong kregen. Ruim anderhalf uur pret en bij thuiskomst hebben ze de bijgeleverde kleurplaten geverfd. Met behulp van het hiërogliefenalfabet(even gekopieerd) heb ik hun namen eronder geplakt. Zag er super uit.

  Bedankt en we komen zeker nog eens terug naar deze site.

 2. Martine (store manager)

  Wat een feest! Sanne is helemaal weg van Anubis en dit leek wel heel erg op alle raadsels van de serie. Papa had een blauwe tong gekregen, hij was vervloekt…

  De 6 vriendinnen zaten samen met Sanne helemaal in het verhaal. Ipv de gekleurde lintjes hadden we zelf een routebeschrijving van opdracht naar opdracht geschreven met een hint. Bijvoorbeeld: er lag een bakje bij een schilderende vriend van ons en die was opeens de schilder van de farao! Ik had alle opdrachten in bakjes gedaan en die aan de moeders van de vriendinnetjes gegeven. Ze hebben deze allemaal in hun eigen tuin verstopt omdat ik bang was dat er anders wat opdrachten zouden verdwijnen.

  De spelletjes en opdrachten werden vol overgave gespeeld. Hand in hand zijn we om de spreuk gaan staan om deze uit te spreken, heel plechtig vonden ze dit.

  De meiden mochten niet rennen anders werd de vloek erger, dat zeiden ze ook tegen elkaar! Al met al hebben we er zo’n anderhalf uur over gedaan bij prachtig maar zeer koud weer. Na afloop de diploma’s uitgedeeld en de kleurplaten die ze allemaal meteen gingen kleuren.
  Kortom een zeer geslaagd feest!

 3. Sandra (store manager)

  Vandaag hebben wij het verjaardagsfeestje van mijn dochter gevierd. Wij hadden de speurtocht ‘De vloek van Ra’. De kinderen 10 kinderen van 7 jaar, zowel jongens als meisjes en vonden het helemaal super!

  Tijdens het eten begon mijn man rare tics te uiten en de kinderen vonden het raar dat hij een blauwe tong had. Nadat de cadeau’s waren uitgepakt begon de speurtocht. Op een deur in de huiskamer hadden we een rood blaadje geplakt met de tekst verboden toegang, daaronder hadden we blad nummer 1 geplakt met aan de achterkant het daarbij horende kaartje. De kinderen hadden ineens door dat het rode blaadje weg was en dat daar een nummer op stond. Na het lezen werden ze d.m.v. lintjes naar zolder geleid en daar hebben ze het memory spel gedaan. Toen we beneden kwamen waren alle deuren op slot en mijn man was spoorloos…… Het spannende feest kon beginnen. Hij heeft op de fiets de tocht uitgezet en ik ben met de kinderen op pad gegaan. Tussendoor belde mijn man en zette ik hem op de speaker, hij gaf de kinderen aanwijzigen door raar te praten.

  Ze waren zo in het spel, echt geweldig! Het was een groot succes. Bedankt en we komen zeker bij je terug.

 4. Marieke (store manager)

  Wij hebben afgelopen vrijdag voor de 8e verjaardag van onze dochter de speurtocht gedaan met zeven meiden. Het was een geweldig succes! Om er goed in te komen hadden we een taart besteld met een afbeelding van het hieroglyfenalfabet erop. We hadden er een op internet gevonden die sprekend leek op het bijgeleverde alfabet. De meiden waren meteen geïnteresseerd en probeerden het over te schrijven. Dat lukte natuurlijk niet, de taart was veel te lekker en werd snel opgesmikkeld. Daarna begon het feestje echt goed, mijn man kreeg een blauwe tong en begon raar te praten. Lag het aan het wijntje (druivensap)?? De meiden zaten echt in het verhaal en vonden het een beetje spannend, maar ook erg leuk om te doen, met als favoriet het snoepjesspel. Wij hadden aan het einde bij de spiegel nog een zelfgemaakte hieroglyfentekst toegevoegd. Die moest ontcijferd worden en aan elkaar geplakt tot een zin. De tekst leidde naar een schat in de tuin. Op de schatkist lagen twee toiletrollen en een laatste opdracht: voordat ze de schatkist open mochten maken (met echt slotje), moest de jarige tot mummie ingepakt worden en zo op de foto met alle feestgangers. In de schatkist zat het diploma, een lollie en een kleinigheidje voor iedereen. De foto heb ik na het feest naar alle feestgangers gemaild. Een leuk aandenken. Het pakket was goed verzorgd, inclusief veel tips voor extra spelletjes en een slecht-weer alternatief. Super!! We weten jullie nu te vinden!!

 5. Sandra (store manager)

  We hebben een geweldig feest gehad. 10 kinderen tussen de 6 en 9 jaar kwamen naar het “huis Anubis”feest. Niet wetend dat de deur opengedaan werd door Cleopatra en Nefertiti.

  Het huis was donker gemaakt, kaarsen branden en de tafel met zwarte borden etc stonden klaar. Na het eten van de Anubis tompouches kreeg mijn vriendin het warm, ze was niet lekker. Even het toilet bezoeken (alwaar de “blauwe tong snoepje klaarlag…)).

  Eenmaal terug kreeg ze vreemde trekken, en ging raar praten. Eerst trapten de kinderen er niet in, maar ze begonnen er steeds meer in te geloven. De buurman had een brief gekregen voor ons, en kwam deze met grote schrik brengen…de bezorgen was een man helemaal in lappen gewikkeld….

  De speurtocht begon in huis, daarna zijn we met de slee naar buiten gegaan en kwamen we zelfs langs het huis van Toetachamon (mijn vader met een masker op)…De speurtocht hebben wij uitgebreid met zelfgemaakt schatkaarten die ons uiteindelijk naar de frituur om de hoek heeft geleid…om daar lekker te gaan eten. Het was top!!!!

 6. Natasja (store manager)

  We hebben deze speurtocht gedaan op het 9 jarig kinderfeestje van onze zoon Lars.
  We hadden 10 kinderen inclusief de jarige zelf, en iedereen wat dol enthousiast.
  Bij ons had Opa de ‘oude wijn’ gedronken….alle kinderen wisten niet hoe snel ze de jas aan moesten trekken om Opa te ‘redden’.
  Ze gingen echt helemaal op in het verhaal….het was reuze spannend.
  Omdat wij dicht bij het bos wonen hadden wij met lintjes de speurtocht uitgezet in onze woonwijk en door het bos. (omdat er nog wel wat kinderen moeite hadden met links en rechts had ik meerdere briefjes gemaakt met daarop de kleuren en bij welke kleur ze links, rechts, rechtdoor of moesten stoppen gemaakt, was erg handig)
  We hebben zelfs nog reeën gezien, we hebben ervoor gekozen om alle opdrachten (behalve 1 en 8 deze hadden wij thuis op de deur geplakt) in de rugzak mee te nemen zodat er niets mee kon gebeuren. We hebben het met 1 groep gelopen, dat ging prima.
  Ook hebben wij Opa na elke opdracht even gebeld om te zeggen dat we weer een opdracht hadden voltooid en om te vragen hoe het nu met hem ging. Elke keer ging het steeds beter met hem!
  Thuis aan gekomen hing opdracht nummer 8 op de schuur deur en vonden we ‘het teken’ ….en Opa…..die was weer helemaal normaal!
  We hebben echt meerdere keren gehoord ‘Dit is het leukste, spannendste kinderfeestje ooit’
  En mijn man en ik zaten ’s avonds moe….maar zoooo voldaan op de bank. De kinderen raken er op school niet over uitgesproken.
  Ook leuk om dit als activiteit te doen op school.
  Hartelijk dank voor jullie geweldige bijdrage om het kinderfeestje voor Lars te doen slagen….met vriendelijke groet Fam. van den Berg

 7. Anouk (store manager)

  Wij hebben vandaag met een groep van negen jongens en meisjes van 7 en 8 jaar deze speurtocht gelopen. Om te voorkomen dat opdrachten onderweg kwijt zouden zijn, hadden we opdrachten in een tas bij ons en moesten de kinderen een gelamineerd plaatje van Dummie de Mummie zoeken en inleveren (is meteen ook alles netjes opgeruimd). Dan kregen ze de opdracht uit de tas.
  We hebben allemaal genoten! Het snoepjesspel en het omtoveren van de jarige in een mummie waren favoriet. We hebben van dit laatste een foto gemaakt en dit op het diploma geplakt. Zo konden alle kinderen met een leuk aandenken naar huis.
  Bedankt voor het geweldige pakket!

 8. Janke (store manager)

  In 2011 op de 9e verjaardag van onze dochter hebben we deze speurtocht gehouden. Het was een groot succes! Mijn man kreeg de tics en de blauwe tong en ik had een soort Egyptisch symbool dat me boodschappen doorgaf om de route aan elkaar te ” breien”. De meiden vonden het spannend en toen er 1 in de kelder een flesje omver liep, sprongen ze allemaal in de lucht van schrik…… Ze zaten volledig in het spel en zoals ook anderen schrijven, iedereen vond het een Superfeest en vandaar dat ik nu weer op de site kijk voor een vervolg. Waarschijnlijk wordt het de diamant van Quatar! Compliment voor de maker van deze speurtochten!! Groet Janke

 9. mama van…. (store manager)

  Speurtocht is echt een aanrader. Vraagt wel wat voorbereiding, maar als het verhaal rondom ‘de vloek’ goed staat, is het echt enig. 8 meiden van 8-9 jaar, vonden het een heel spannend verhaal en een leuke tocht. Opdrachten zitten goed in elkaar én gelukkig werd de vloek net op tijd opgelost. Oma, die in het echte leven toneel speelt, werd vervloekt. Dit werd levenecht gespeeld, waardoor de dames dachten dat het echt was. Het was een beetje eng, heel spannend én vooral superleuk!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

 

Verjaardag jarige
/ ( dd / mm )

 Heb je een vraag?

10 + 5 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!