Selecteer een pagina

Superhelden

reviews

6 reviews for Superheldenfeestje (5-7 jaar)

 1. Pim (store manager)

  Vandaag was het verjaardagfeestje van Pim. Iedereen had een mooie superhelden uitnodiging ontvangen. Uiteraard begonnen we met cadeautjes verstoppen en Pim mocht ze zoeken. Daarna wat lekkers en wat drinken voordat we begonnen met het kijken van het filmpje. Volgens het jeugdjournaal had de ICEMAN de krachten van de superhelden gestolen. Onze helden moesten een training ondergaan om de gestolen kracht terug te veroveren.

  Iedereen begon met het kleuren van zijn logo en het bedenken van een eigen superheldennaam. Daarna begonnen de echte trainingen, die werden bepaald door een ballon kapot te prikken. Dit was natuurlijk super, dat iedereen een ballon mocht laten knallen. Na de spelletjes even lekker ontspannen in de speeltuin. Weer terug in huis stond er een speurtocht op het programma en aan het einde van deze tocht vonden de kinderen het blok ijs met daarin de magische vloeistof. Iedereen kreeg een slokje en werd daarmee een echte superheld. We keken de slotfilm en zagen dat we de superhelden goed geholpen hadden en kregen allemaal een echt diploma !! Daarna nog even lekker spelen en moe maar voldaan weer naar huis. Het was een geslaagd feestje met voldoende leuke spelletjes.

 2. Harkema (store manager)

  Het is een leuk samengesteld pakket: uitnodigingskaartjes, superhelden embleem, identiteitsbewijs en natuurlijk het Superhelden diploma. Een zeer duidelijk instructieboekje met vele spelletjes. Teveel spelletjes om te doen op een kinderfeestje. Dus er is keuze genoeg. Je kunt aan het feestje een eigen draai geven.
  We zijn begonnen met het kleuren van het Superhelden embleem, daarna zijn we als 1 groep met de kinderen op pad gegaan. Onderweg hebben zijn we vaak gestopt voor de spelletjes en voor een snoepje natuurlijk. We misten een antwoordenblad voor de quiz, dus die hebben we zelf gemaakt. We hebben, omdat het prachtig weer was, in het bos een ander spel gedaan. Een touw blindelings volgen door het bos. Dit vonden de kinderen erg leuk om te doen. We hadden prachtig mooi weer, dus daarom veel met de kinderen buiten geweest.

  Wij en de kinderen kijken terug op een zeer geslaagd feest.

 3. Groener (store manager)

  Met een groep van 10 jongens naar het jeugdjournaalfragment gekeken.
  Ze waren meteen “gevangen” door het verhaal over de superkrachten en Iceman die een gevaar was voor Nederland.
  Door middel van verschillende spelletjes werden hun krachten getest.
  Deze spelletjes stonden duidelijk omschreven in het instructieboekje en waren gemakkelijk te realiseren.
  Daarna een speurtocht naar het blok ijs, dat vonden ze geweldig!
  Toen het blok gevonden was, heeft mijn zoontje het blok op straat kapot gegooid, waardoor de vloeistof uit het buisje gehaald kon worden.
  Zo hadden de jongens/superhelden hun krachten terug!
  Tot slot naar het fragment gekeken waaruit blijkt dat de superheld bevrijd wordt.
  Ze kregen allemaal een superheldendiploma en waren natuurlijk ape-trots.
  Een zeer geslaagd feestje!

 4. L (store manager)

  Wij hebben voor onze zoon die vijf werd thuis een superhelden feestje gegeven. Dit pakket helpt heel goed om het feest vorm te geven. De spelletjes zijn simpel maar erg toepasbaar en leuk om te doen. De kinderen vonden de meeste spelletjes erg leuk. We hebben er een aantal gebruikt en zelf nog wat toevoegingen gedaan. Het filpmje werd goed ontvangen alhoewel de meeste gelijk riepen dat het niet echt was. De beeldkwaliteit viel wat tegen.
  Mijn zoon was erg onder de indruk van iceman en zelfs een beetje bang. Dus dat kwam wel heel realistisch over. Kortom een goed pakket wat een leuk feest goed ondersteunt. Wij hebben een top feest gehad en de kinderen raakten er niet over uit gepraat!! Dank

 5. Jolanda (store manager)

  Ons zoontje werd 5 jaar en wilde graag een superheldenfeest. Via google kwamen we hier uit en hebben we het pakket besteld. Het was zeker een ideaal pakket om veel uit te gebruiken. We hebben zelf ook nog wat toegevoegd. Resultaat was een erg geslaagd feest met kinderen die ontzettend enthousiast waren. Bedankt!

 6. Inge (store manager)

  Erg tevreden over de duidelijke beschrijving van de opdrachten. Zelf wat wijzigingen aangepast, zoals de groep van 10 in tweeën gesplitst. Zo was het concentratiepunt wat groter. Gewacht met het bekijken van het filmpje tot het feest, ook wij wisten niet precies wat er komen zou.
  Tips: Beeld van het eindfilmpje kan beter, beeld van de beide filmpjes kan niet naar groot scherm gezet worden met 10 kids is het volle bak voor de tv, de kids vonden het jammer dat ze nu niet zelf op zoek mochten naar de ijsman. Voor hun gevoel was het nog niet helemaal af omdat de Ijsman nog niet gevangen was. Wellicht het eindfilmpje wat langer doorlopen en de Ijsman laten vangen?
  Al met al zeer geslaagd!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

 

Verjaardag jarige
/ ( dd / mm )

 Heb je een vraag?

11 + 12 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!