Selecteer een pagina

Schat van kapitein Haak

reviews

6 reviews for Schat van kapitein Haak

 1. Esther (store manager)

  Onze oudste zoon is 4 oktober 5 jaar geworden. Hij wilde graag een piratenfeestje. Wij hebben de speurtocht van Kapitein Haak en de daarbij behorende tips, spulletjes en spelletjes als leidraad gebruikt maar uiteindelijk geen speurtocht gedaan…

  We hebben de opdrachtenkaartjes telkens ergens verstopt en vervolgens de opdrachten in/om ons huis en in de speeltuintjes in onze wijk ten uitvoer gebracht. Aan het einde van de dag hebben lekker frietjes gegeten maar… echte piraten eten natuulijk niet met bestek, dus we hebben frietjes en hapjes gehaald bij de snackbar gehaald. Deze op een berg op tafel gegooid, de sausjes ook en eten maar (natuurlijk wel op een papieren tafelkleed)!

  Lars en z’n vriendjes praten nog steeds over zichzelf geschminkt als piraat met hun zelf geknutselde zwaard en de tafelfriet… geweldig!

  Bijzonderfeestje.nl heel erg bedankt. Volgend jaar weer een bijzonderfeestje voor ons!

 2. Jessica (store manager)

  Afgelopen woensdag het piratenfeestje van Nick gehad. Het pakket zag er picobello uit. Duidelijke handleiding met goede tips. Ondanks het pakket kost de voorbereiding wel even wat tijd, maar dan heb je ook wel een geslaagd feestje.

  Ik had de fles met post in de wc gezet. De kinderen vonden het hilarisch en de sfeer zat er gelijk goed in. Op zoek naar de schat…wouw wat zal het zijn. De eerste opdracht in huis gedaan en daarna naar het bos gereden voor de rest van de speurtocht en het zoeken naar de schat. Ondanks de regen (en hagel) vonden de kinderen het schitterend. Ze waren bijna niet te houden en het was een goede tip om zelf rustig te blijven lopen.

  De opdrachten waren leuk en er zat voor ieder wat bij. Zelf nog wat kleine opdrachtjes toegevoegd. En aan het eind de magische schat (gewoon wat snoepzakjes) maar door de opbouw van de speurtocht waren ze helemaal in hun nopjes. Erg geslaagd dus! Kortom erg geslaagd! Wie weet tot volgend jaar (want ik zag nog zeker een aantal leuke ideeen op je site)

 3. Henny (store manager)

  Onze zoon is op 10 nov. 7 jaar geworden. Ik had voor hem de speurtocht van kapitein Haak besteld.

  We hebben er een beetje onze eigen draai aan gegeven. Zo hebben we niet met verschillende kleuren lint gewerkt, maar is een oudere zoon vooruit gegaan met stoepkrijt en pijlen gezet, en die heeft de schatten verstopt.

  Ik had de kistjes gevuld met chocolade munten zodat ze op de plek van de vondst gelijk wat hadden te smullen. En ik was vergeten om kleine flesjes drinken in te slaan, daarom een paar 1 1/2literflessen gevuld met ranja en daar de etiketten opgeplakt.

  Ze vonden het geweldig, o wat stoer!!!

 4. Isabella en Michael (store manager)

  Het pakket zag er super verzorgd uit. het draaiboek was goed in elkaar gezet. De opdrachtkaarten zagen er mooi en duidelijk uit. De linten van crêpepapier deden het ook goed.

  Dankzij jullie heeft mijn zoon (samen met zijn vriendjes) een topverjaardag gehad. Mijn dochter vond het zo leuk dat ik voor haar verjaardag ook maar een speurtocht bij jullie ga bestellen,(ook al duurt dat nog bijna een jaar).
  Succes gegarandeerd.

 5. Janine (store manager)

  Ik heb voor mijn zoontje die 6 werd, dit pakket besteld. Het was heel erg leuk.
  De speurtocht heb ik uitgezet in het bos.
  Eerst heb ik samen met mijn zoontje een schatkaart gemaakt, wat de uitnodiging werd voor zijn feestje. Opgerold in lege flesjes en uitgedeeld op school. Dit was gelijk al een leuke binnenkomer. Veel leuke reacties.

  Toen het zover was zijn de kinderen eerst bij ons thuis gekomen. Daar heb ik ze geschminkt als piraat en ze hadden piratenkleren aan. De 1e opdracht heb ik gewoon voorgelezen. Opdracht 2 begon in het bos. Evenals de rest.

  Ik had een schatkist gemaakt van een doos met een klepdeksel. Deze heb ik zwart geschilderd met een witte doodskop op de deksel en 2 zwaarden aan de voorzijde. Hierin zaten nepdiamanten, voor iedereen een zakje chips en een chocolademunt en voor iedereen een echte piratencertificaat. Groot succes.

  De kinderen zeggen allemaal dat dit het leukste feestje was van het hele jaar. ( en dat aan het einde van het schooljaar, helemaal leuk)

  Ik vond het zelf ook fantastisch. En eerlijk is eerlijk: we waren bekaf, maar zeer voldaan en hebben genoten. Ik vraag me af of ik zo’n gevoel had gehad als ik bij de ballenbak was geweest. Dat denk ik niet.

  Volgend jaar vast weer een speurtocht. Of misschien een andere leuke optie van deze site? Hartelijk bedankt!

 6. Wendy (store manager)

  Deze speurtocht besteld voor mijn zoontje die zes werd. Vanwege het slechte weer eerst verschillende spelletjes binnen gedaan. De verjaardaggids die bijgeleverd wordt staat vol met allerlei leuke extra tips! Vooral de flesjes bier met piratenetiket vonden de jongens wel heel stoer…en gewoon uit de fles drinken, helemaal leuk! Ook nog piratenbootjes gemaakt met plakje cake en een lang spekje als zeil met een prikker. De kleurplaten gaven even een lekker rustmomentje..Uiteindelijk toch even naar buiten geweest met een korte zelfgemaakte schatkaart op zoek naar de schat. In de schatkist zat een klein cadeautje voor iedereen, een piratenpuzzel en voor iedereen een zakje chocolademunten. Kortom een erg geslaagd feestje! Aanrader!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

14 + 4 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!