Selecteer een pagina

Juwelen van Qatar

reviews

NB Dit feestje werd eerder verkocht als postpakket “Diamant van Qatar”

 

16 reviews for Juwelen van Qatar (9-11 jaar)

 1. fam. vd Vloet (store manager)

  We hebben gisteren het kinderfeestje gevierd met thema diamant van Qatar. Bij binnenkomst was er een grote doos met Help erop aanwezig met de brief van de Barones. In de doos zat er voor iedereen een tasje met een badge, schrift, pen en een spionageattribuut. De kinderen werden omgetoverd tot geheime agenten van 001 tot 009.

  Onze oudste zoon en een vriend hadden zich verkleed als maffia en zijn heel de tocht aanwezig geweest. De kinderen zaten helemaal in het spannende verhaal. Iedereen die we tegen kwamen onderweg, werd aangezien als maffia. Bij het vinden van de diamant hadden we vuurwerk bij ons voor het geheel af te sluiten. Nee hoor ze wilden heel erg vlug naar de Barones om de diamant veilig af te leveren, want de maffia was in de buurt. Bij thuiskomst Schwarzer champagne gedronken, oorkondes gegeven en iedereen een cadeautje in thema getrakteerd. De meisjes kregen diamanten en de jongens een spionageraket. De gordijnen hebben we dicht gedaan, omdat de kinderen nog steeds op hun qui vive waren. Om de spanning van hun schoudertjes te laten glijden hebben we een grappige spionagefilm opgezet. ´spy mate´. Onze zoon heeft ons overladen met kusjes en knuffels , want het was de leukste dag van z’n leven. Groter compliment kun je niet krijgen.

 2. feestje (store manager)

  Vorig jaar bestelde ik bij jullie ‘De Diamant van Qatar’, het was een groot, wat zeg ik het was een gigantisch succes. De kinderen praten er nog over en in mijn zoon zijn klassen doen ze alles om uitgenodigd te worden op zijn volgend feestje. Dit jaar geef ik over 2 weken opnieuw een verjaardagsfeest voor mijn zoon die 11 wordt en graag verras ik hen met jullie speurtocht ‘Verdwenen Professor’.

 3. Arjan van Gijssel (store manager)

  De speurtocht was een groot succes op het feestje van onze dochter (10 jaar). In het donker geheime opdrachten moeten doen, het Hyvesfilmpje en de Hotmailcorrespondentie (bij bekenden in de wijk), een Luigi die zich af en toe schichtig met hoed en cape liet zien, het droeg allemaal bij aan een spannende tocht voor de meiden. Dank voor de tips en heldere instructies! De speurtocht is zijn geld zeker waard.

 4. Alard, Berber en Nancy (store manager)

  Afgelopen vrijdag 18 november om 17.00 uur begonnen. Brief kwam met de post en aan de kinderen gegeven.
  Ze werden meteen enthousiast en vonden het ook spannend. Vertelde dat we eigenlijk wilden gaan knutselen, maar dat we nu maar op zoek moesten naar de diamant van Qatar.

  In een reisrugzak had ik de bouwradio gedaan met opgenomen muziek van 007 james bond, the pink panther, griezelmuziek, the A-team, jaws, the thing etc. Kinderen een veiligheidsvestje aan gedaan en toen op pad met een omlijsting van spannende muziek uit de radio.

  Op een gegeven moment toen we op de computer aan het zoeken waren, kwam er een zwarte auto met maffialeden aangereden en er werden foto’s gemaakt; flitslicht.
  Echt heel spannend en de kinderen vonden de rondrijdende maffia wel heel erg gaaf.
  Toen we bijna bij de diamant waren hebben mijn man en ik gewisseld met de fiets, ben ik snel naar huis gegaan alwaar de kaarsjes op het pad stonden, om mij snel als barones Szwartzer te verkleden. Charlestonpruik en bijpassende kleding etc. aan, andere stem en daar kwamen ze aan onder begeleiding van The A-teamsong.

  Kort hierna kwamen de vier maffialeden ook naar huis, dat waren de oudste zoon met drie vrienden, die het ook ontzettend leuk hadden gevonden om te doen.
  Echt een hele leuke ervaring waar wij allemaal van hebben genoten, complimenten….

 5. Miranda (store manager)

  Afgelopen zaterdag 10 maart 2012 de speurtocht gedaan met 14 kinderen. 2 groepen gemaakt en samen naar de eerste aanwijzing laten zoeken en naar het filmpje gekeken. De kinderen zaten ook direct in het spel. vonden het gelijk spannend, na het filmpje gesplitst en alle 2 een andere kant op laten gaan. We hebben een winkel bereid gevonden om een envelop acher te laten waar ze Linke Luigi moesten bellen, en de groepen weer bij elkaar laten komen bij het zoeken naar de diamanten. Dit hebben we bij een kerk gedaan, dus dat was helemaal spannend voor de kinderen, ook onze buren deden mee dus er liepen 4 mannen verkleed als maffia. Onze buurvrouw was de Barones, en die zat thuis klaar in het donker met alleen kaarsjes aan. De kinderen vonden het geweldig en heel spannend, ze geloofde er helemaal in. Super bedankt, het is zeker een aanrader voor deze leeftijd. We hebben de speurtocht ook savonds in het donker gedaan, maar dat moet je niet met kinderen doen die jonger zijn, want het was echt spannend voor ze. Het was een geslaagd feest.

 6. Kiki (store manager)

  Twaalf meiden, we zijn rond 18.00 uur begonnen, brief werd tijdens het eten gebracht. Met behulp van vrienden uit onze buurt was het een cool/vet feestje zeiden de meiden. Voorbereidingen was wel even een werkje maar dat komt omdat wij er zelf 1 en ander aan hadden gedaan. Tijdens de speurtocht enkele tiener vriendjes op de fiets de kids af en toe op laten schrikken. Groep werd op een gegeven moment gesplitst. Met hulp van walkie talkies hielden wij contact. We hadden best een pittige lange route, maar dat maakte voor de kids niet uit. Snoep tijdens een tussenstop.
  Enveloppen halen bij diverse mensen, die verkleed open deden. Envelop in een bak met smurrie gedaan, opdracht laten zingen voordat ze volgende aanwijzing kregen. 1 diamant was verstopt en de ander kregen de kids via een motorbootje aangeleverd. Als laatste toen de 2 groepen bij elkaar kwamen een letterlijk knallend eind! Vuurwerk, sterretjes confettiekanon! Voor meer info of foto’s mag je altijd mailen.bedankt voor het super feestje

 7. Debbie Custers (store manager)

  Vandaag het kinderfeestje gehad van onze 10 jarige dochter. Het was super geslaagd.
  Zelf het nodige werk verricht, zodat het allemaal super echt leek. Zijn 2,5 uur zoet geweest en de kinderen bleven in spanning!
  bedankt!!!

 8. a (store manager)

  het was super maar de kids vonden het wel spannend

 9. Cristel (store manager)

  Nu een jaar later word er nog over dit feestje gesproken! Ze gingen er helemaal in op de jongens van 10 jaar. Hun leukste feestje ooit!! Dus helemaalde moeite waard!

 10. Joke (store manager)

  Deze speurtocht hebben we half december gedaan met 13 jongens en meisjes. Om vijf uur kwam de Engelse buurvrouw/barones in totale paniek de brief afleveren. De ene helft vond het een leuk toneelstukje, de andere helft zat met grote ogen te kijken. Het was al pikdonker toen ze de eerste aanwijzing in de tuin moesten zoeken. sommige kinderen liepen blind de rozenstruiken in.Wat een hoop gegil en gegiechel gaf. De aanwijzingen lagen verstopt in de buurt. Ze mochten niet gevolgd worden. Op het moment dat bleek dat er aan de overkant van de singel een verdacht uitziende man stond in een lange zwarte jas, met hoed en zonnebril op, kregen sommige meisjes het te kwaad. Bij de friettent werd 1 kilo tomaten besteld. Die kregen ze netjes in een kratje, met een brief. Mn dochter was ietwat teleurgesteld en boos toen ze uiteindelijk in het park erachter kwam dat de verdachte man gewoon haar vader bleek te zijn.
  Wij (de volwassenen) hebben ons enorm vermaakt met de voorbereidingen, en ook met het lopen van de speurtocht. Geweldig hoe de kinderen zich inleefden! We liepen met 1 hele groep. En dat ging prima. Daarna thuis frietjes en hamburgers en een ontspannende film van Ace Ventura,
  Zaklampjes/fietslampjes waren handig. Buren die in een zwarte auto langzaam voorbij kwamen rijden maakten het extra spannend.

 11. Eveline (store manager)

  Goed uitgewerkte voorbereiding. Check natuurlijk van tevoren alle mailadsse, telefoon en filmpagina’s. Wij hebben Gigi l’Amoroso betrokken in het complot: de lokale italiaanse ijswinkel.
  Kids hebben genoten !

 12. Monique (store manager)

  Hallo, Vanavond de speurtocht nogmaals gedaan met kids van 9 jaar.
  Het was super leuk we hebben verklede maffia mensen laten rond lopen tijdens de speurtocht en een griezel met masker die de brief kwam brengen. De kids begonnen te gillen en zaten er gelijk helemaal in.
  Bedankt voor jullie reactie en veel succes met bijzonderfeestje.nl!

 13. Vera van de Ven (store manager)

  Spannend! We hebben de speurtocht in het donker gehouden met vijf meiden, twee maffia-personen die ons op afstand volgden… het was soms bijna te spannend…. Echt een aanrader!

 14. Jaantje (store manager)

  We hebben deze speurtocht als opening van het kerk seizoen gedaan met kinderen van in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. In de brief erbij gezet dat iedereen verdacht was, ook “die vrouw met dat hondje of met die man met de boodschappentas”. Er zijn heel wat verdachten voorbij gekomen in de verhalen achteraf, terwijl we niemand rond hadden laten lopen. Echt super gaaf! Dit jaar gaan we speurtocht de roversbende doen met de onderbouw kinderen. Ik ben benieuwd hoe die het gaan ervaren. Wij hebben er al weer zin in!!

 15. Maina (store manager)

  Zes meiden en twee jongens voor de 11e verjaardag van mijn dochter. We hadden prachtig weer,zodat alles buiten kon.

  De hele middag waren de kinderen geheim agent. Ze kregen een tasje met notitieblok, pen, en maakten een eigen ID kaart.
  In de eerste envelop zaten plattegronden voor alle kinderen, zodat ze allemaal actief bezig waren. Ze vonden het allemaal leuk en spannend, vooral toen ze te horen kregen dat er een code genoemd moest worden bij de plaatselijke Italiaanse ijssalon. De verkoopster speelde goed mee. De volgende aanwijzing lag in de buurt van een tankstation met Italiaanse naam, dus allemaal erg toepasselijk. Ze hebben er allemaal van genoten. Grappig was dat ze pas aan het eind van het feest doorhadden wie ze aan de telefoon hadden gehad. Voor het goede puzzelen kreeg ieder een beloning bij thuiskomst.

  In de sfeer van de maffia volgde daarna een heerlijk 7 gangen diner.

  We hadden twee pakketten besteld, ook de wereld zonder internet. Onze complimenten over beide pakketten!
  Het zat heel goed in elkaar en het was een groot succes. We kijken alvast uit naar volgend jaar!

 16. Sandra (store manager)

  Gisteren (19-4-2017) het feestje van mijn dochter van 10 gevierd met nog 7 andere meiden.
  Ze hebben het allemaal erg leuk en spannend gevonden (“ik weet dat het niet echt echt is, maar toch vind ik het spannend… dat gaat helemaal vanzelf”, werd ons meerdere malen toevertrouwd).

  Zelf was ik heel blij het pakket ruim van tevoren te hebben besteld, om het verhaal en de invulling ervan op me in te laten werken. Ik wist niet goed hoe ik het verhaal van de barones kon inpassen in een ‘geloofwaardig’ verhaal van onze kant. Totdat ik eraan dacht dat we een goudsmid om de hoek hebben zitten met een heel klein zaakje, waar ik nog nooit geweest was. Toen we vroegen of hij mee wilde werken, was hij meteen enthousiast! Dat maakte het voor ons makkelijker.
  De diamant was dus bij hem gestolen en hij stopte toevallig net op de dag van onze verjaardag flyers in de brievenbussen in de buurt, om te vragen of mensen wat gezien hadden of wilden helpen zoeken. De brief van de barones hebben we dus niet gebruikt maar vervangen door een oproep aan buurtbewoners om te helpen. Daarna moesten we naar zijn winkel om te zeggen dat we wilden helpen en te vragen wat we konden doen. Hij speelde super goed mee! Hij had de oproep zelfs in zijn eigen winkel opgehangen. Vervolgens gaf hij ons een koffertje met een aanwijzing en nog wat ander gereedschap (UV zaklamp voor het telefoonnummer in onzichtbare inkt, een spiegeltje om ergens onder te kunnen zoeken, een tangetje om ijzerdraad mee door te knippen waarmee de diamant uiteindelijk ergens in zijn verstopplek vastgebonden zat), die hij gekregen had van ‘zijn neef’, die banden had bij de maffia, en nou ja, de rest ging bijna vanzelf.

  De tip uit een eerdere review van het facebook-filmpje opzoeken in de bieb vonden we geweldig en werkte ook voor ons goed. In het aangrenzende wijkcentrum een mailtje bedacht en getypt en wat gedronken. Een aantal meiden ontfermden zich over het in de gaten houden van iedereen die langs kwam (ja, ook een paar in het zwart!). Super!

  We hadden ook heerlijk weer, dus dat was een grote plus. En grote broer heeft lekker op de achtergrond gezorgd dat de sleutelcode en de diamant op tijd en goed verstopt waren… Dus die heeft zich ook vermaakt!

  De beloning die de goudsmid had beloofd was natuurlijk de diamant voor de jarige zelf. (“De verzekering had de schade gedekt..”). Zelfs toen bleven ze zich afvragen of ie nou echt was of niet..
  De getuigschriften uit het pakket zijn we helemaal vergeten uiteindelijk, maar pasten ook niet echt in het verhaal voor ons.. Nou ja, filmpje kijken en patat eten was ook een mooi einde van een zeer geslaagde middag!

  Leuke middag, geslaagd feestje! Bedankt!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

 

Verjaardag jarige
/ ( dd / mm )

 Heb je een vraag?

13 + 13 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!