Selecteer een pagina

Heksje Pierewiet 

reviews

19 reviews for Heksenspeurtocht (6-8 jaar)

 1. Harma (store manager)

  Wij hadden de speurtocht van heksje Pierewiet uitgezet. De meiden en jongens van 6 jaar vonden het helemaal geweldig.
  Ze waren er helemaal van overtuigd dat ze na de speurtocht en het drinken van de toverdrank echte toverkracht hadden.

  Mijn dochter had een geweldige verjaardag. Zeker voor herhaling vatbaar.

 2. Esther (store manager)

  Wij hebben met 10 kinderen van 7 jaar de speurtocht van heksje pierewiet gelopen.We hebben de tocht in de bossen uitgezet, dit was extra spannend voor de kinderen. Sommige opdrachten heb ik iets moeilijker gemaakt zodat de kinderen er iets langer over zouden doen, nu zijn we 2 uur in de bossen geweest.

  De heks heb ik pas bij opdracht 7 laten zitten; dit was super. De heks zat erg goed in haar rol en de kinderen deden goed mee. Ze vonden het zo leuk dat ze daarna ieder om de beurt zelf heks hebben gespeeld. In plaats van de toverdrank (die was in de bossen moeilijk te maken) heb ik pakjes drinken met aluminiumfolie ingepakt (heksendrinken). Vervolgens moesten ze daar ook heksenbellen blazen. Dit vonden ze ook erg leuk.

  De tocht uitzetten ging heel goed, al heb ik nu zelf de tocht wel drie keer moeten lopen. Eerst tocht bepalen, daarna op de ochtend van het feestje de tocht uitzetten en toen de middag de speurtocht met de kinderen.

  Al met al een zeer geslaagd feestje, zeker in combinatie met het meegeefzakje met de heksenspulletjes.

 3. Pauline (store manager)

  Ze hebben een reuzemiddag gehad zelfs de negen- en tien jarigen die met de wat kleineren meeliepen. Eigenlijk verbazend dat zo’n variatie in leeftijd het allemaal zo leuk vindt, de jongste was 4, dan twee (waaronder de jarige) van zes, een van 7, 2 van 9 en 1 van 10.

 4. Agnes (store manager)

  Wij hebben een zeer geslaagde middag achter de rug met twee groepen van 7 meisjes (van 7 jaar) die de heksen en tovenaarspeurtocht hebben gedaan. Het pakket was een erg leuke basis en heeft ons veel werk bespaard.

  We hebben een paar kleine dingen veranderd om het wat meer eigen te maken. Zo hadden wij, bij gebrek aan ijs (voor de toverdrank), twee heksenbezems als magisch voorwerp. Natuurlijk moest er wel een parcours gevlogen worden op de bezems.

  De speurtocht hebben we uitgezet in het bos, wat het extra spannend maakte. De opdrachten zijn een leuk mix van verschillende acties. Alle meiden waren enthousiast (de begeleiders ook).

 5. Leontine (store manager)

  Vanmiddag hebben we de speurtocht van Heksje Pierewiet gedaan, op het kinderfeestje van mijn 7 jarige dochter. Met 5 jongens en 3 meiden op de slee, in de sneeuw, vol spanning alle gekleurde lintjes en opdrachten gezocht en uitgevoerd. Was een geweldige middag, de opdrachten en ideeen maakten het spannend en creatief, erg leuk! Ze hadden allemaal het idee magische krachten te bezitten aan het einde van de middag!!

 6. Liesbeth (store manager)

  Gister in de motregen de speurtocht gedaan, wij hebben het in onze (grote) tuin gedaan, de nummers waern her en der verspreid en ze moesten de nummers op volgorde doen. Omdat we 2 groepen van 6 meiden hadden, begon de 2e groep dus met de laatste opdracht, maar dat maakte ze niks uit. Ze vonden het allemaal heel erg leuk (meiden van 7/8 jaar)
  Omdat het regende, had ik wel alle opdrachten en nummers gelamineerd.
  Heel erg leuk, bedankt!

 7. Marlou (store manager)

  Voor de 7e verjaardag van mijn dochter hebben wij de speurtocht Pierewiet en Knollebol gedaan. Het was een groot succes.
  Het vergt wel wat (goede) voorbereiding, maar de kinderen hebben het erg leuk gevonden. De route in een park achter ons huis, heb ik een aantal keren gelopen. Op de dag zelf had een “spelbreker” opdracht nummer 4 weggehaald. Een volgende keer neem ik de opdrachten en spullen mee in een tas. Gelukkig wist ik de opdracht nog en hebben we samen met de kinderen er nog wat van gemaakt.
  Op een geschikt veldje hebben we een extra spel ingelast; Heksje, heksje hoe laat is het. Alle kinderen (7) wilde een keer de heks zijn. Ze waren heel fanatiek.
  Het was een geweldig partijtje.

 8. Ramona (store manager)

  Afgelopen woensdag deze speurtocht uitgezet in het park voor de 7e verjaardag van onze dochter. In de ochtend de route uitgezet alle spullen die we verder nodig hadden in een tas mee en 10 min voor de kinderen uitgegaan om alles op te hangen en klaar te leggen. Opa en oma liepen de route met de kids. Ze vonden het helemaal het einde en waren doodmoe toen ze werden opgehaald door de ouders. De volgende dag waren alle kids er nog vol van.

 9. Cindy (store manager)

  Vandaag was het partijtje van onze zoon die net 6 is geworden. Drie vriendjes en drie vriendinnetjes van 6 en 7 jaar had hij uitgenodigd.

  Ik was erg enthousiast over de uitgebreide uitwerking van de speurtocht en de vele tips voor extra spelletjes en slecht-weer alternatieven. Wel heb ik alles na ontvangst gelamineerd, zodat het goed zou blijven, ook als het zou regenen.

  Het crêpe-papier heb ik niet gebruikt om de speurtocht uit te zetten, dit heb ik met rood/wit afzetlint (Action) gedaan en met tekens op de grond met krijtspray. Zelf had ik nog goedkope heksenhoeden gekocht die ze allemaal met stickers (sterren) mochten versieren. Het was vandaag tropisch warm, maar gelukkig ging het grootste deel van de tocht door het bos. We hadden nog 2 extra opdrachten ingevoegd en met dank aan bijzonderfeestje.nl heb ik ook nog een extra brief kunnen maken voor na de speurtocht, in hetzelfde lettertype. De magische toverdrank maken was een welkome afsluiting van de speurtocht in de hitte.

  De kinderen vonden het geweldig! Twee meisjes van 7 zeiden na afloop dat ze nog nooit zo’n leuk feestje hadden gehad en onze zoon heeft ook de dag van zijn leven gehad. Ik kan de speurtocht aan iedereen aanraden.

 10. Anna-Minke (store manager)

  gisteren de speurtocht van heksje pierewiet en tovenaar knollebol gedaan met 8 kinderen 4 jongens en 4 meisjes van 7 jaar een topper!! Bij de uitnodiging had ik een zakje met een snoepje gedaan een toverkracht snoepje die ze een half uur voor t feestje moesten opeten voor veel toverkracht! dat alleen al was spannend voor ze! Ik heb ze ook zelf een toverdrank laten maken met behulp van 5 verschillende kleuren gazeuze en een heksenketel ze hebben tussen de speurtocht door wel 3x een toverdrank gemaakt! Ik heb m in onze eigen tuin gedaan vandaar! de speurtocht zelf vond ik heel goed verzorgd en bedacht en de kinderen willen liefst vandaag nog de speurtocht weer komen doen! Bedankt!

 11. Claudia (store manager)

  De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Ze vonden het wel wat lang. We zijn ruim anderhalf uur bezig geweest in het park.
  We zijn gestart bij de molen in de buurt, van de molenaar kregen ze de brief van de tovenaar en allemaal een toverbal. Toen waren ze stil zodat ik de brief en de regels kon uitleggen.
  Ben toch nog wel een halve dag bezig geweest met de voorbereiding.

 12. Carla (store manager)

  Vanmiddag hebben we met 8 meiden van 5-7 jaar deze speurtocht gedaan. Het was een groot succes! Het instructieboekje was erg duidelijk. Er zat een gezonde dosis spanning in het verhaal en de opdrachten. De dames vormden echt een team bij sommige opdrachten. Het was een erg geslaagd feestje!

 13. Danielle (store manager)

  Leuke speurtocht gehad met zes meiden van 6 en 7 jaar! De tocht in het bos uitgezet en dat maakte het al spannend voor de meiden. De opdrachten sloten goed aan bij deze leeftijdsgroep. Een paar kleine dingen aangepast, maar dat ging gemakkelijk binnen de opzet van de tocht. De voorbereiding was goed te doen. Even de tijd nemen om alles goed door te lezen,
  zodat het goed in je hoofd zit en dan lukt het wel.
  De reacties van de kinderen, tijdens en na de speurtocht, spraken voor zich!

 14. Liselotte (store manager)

  We hebben vandaag genoten van een super feestje en speurtocht!
  De tocht zat goed in elkaar en de kinderen waren vol overgave aan het zoeken.
  De spulletjes hebben we uiteindelijk in een schatkist gedaan en aan het eind zat in de schatkist een bedankje voor het zoeken van de spullen, dit was een groot succes!

  Volgend jaar kiezen we een ander feestje op jullie site!

 15. Petra (store manager)

  Wij vierden het feestje met 8 meiden van 7/8 jaar en wat hebben ze genoten, ondanks continu wat motregen. Dat vonden ze juist leuk, echt “heksenweer”. Wij hebben 1 opdracht veranderd in een zelf verzonnen andere opdracht. Die opdracht was “8 heksenhoeden zoeken in huis”. Mooie hoge zwarte hoeden die ze eerst mocht versieren met lint. Toen naar buiten. We durfden het niet aan om de route (in onze woonwijk) vooraf met lintjes uit te zetten, dus we hebben er een foto-speurtocht van gemaakt. Om de beurt mochten ze op een smartphone kijken naar de foto-route en de weg wijzen. We hadden bekers en servetten met een heks erop en ook een uitdeelzakje met een heks erop, na afloop. De beschrijving was erg duidelijk. Een echte aanrader! En uit te breiden met eigen ideetjes/aanvullingen! Dank!

 16. Ellis (store manager)

  vorig jaar dit spel,gedaan met meiden van 7 jaar oud. Helemaal super! Een nichtje was verkleed alles heks en zat in het bos tegen een boom te slapen. Wat vonden de kinderen dat eng! Niemand durfde de toverstaf ban haar af te pakken! Vanaf toen hoorden en zagen ze overal heksen….het was een super geslaagd feestje, ze waren er erg vol van.
  Pas een paar dagen geleden hoorde ik van mijn dochter dat een meisje die meedeed een paar dagen er slechter van had geslapen een aantal dagen nog na het feestje! Waarschijnlijk door de toevoeging van een echte heks.
  Wat ook nog lollig was, was het feit dat de slang verstopt moest worden. Dat had ik gedaan..verstopt in een hol met een zak vol spaghetti. Maar toen we latér met het groepje aankwamen bleek een hond die spaghetti erg lekker hebben gevonden : spaghetti opgegeten en de slang lag los op het pad. Tja 🙂

 17. speurtocht (store manager)

  We hebben een super geslaagd feestje gehad, Naast de instructie hebben we zelf ook nog het een en ander toegevoegd. Het huis hadden we versierd in heksensfeer met spinnenrag en spinnen. We hebben een groep van 9 meiden in 3 subgroepjes van 3 meiden gesplitst. Dat ging super!

  Het groepje dat aan de beurt was liep voorop, de rest erachteraan. Iedereen kon zo een opdracht lezen en iedereen kwam aan de beurt om een opdracht te doen, Tussendoor hebben we een extra opdracht toegevoegd: krantenmep en in de speeltuin, klimmen over het klimrek en met de kabelbaan voordat ze de volgende opdracht mochten lezen. Thuisgekomen heb ik als heks Pierewiet verkleed de kinderen geprezen om de samenwerking en het terugbrengen van alle gestolen voorwerpen en kregen ze hun diploma, Daarna mochten ze van heks pierewiet nog een pinata (zelfgemaakte heksenkop) kapotslaan, dat bleek nl. de dief. Daar sloegen ze dus graag op los.

  Echt een topfeestje. Hartelijk dank voor degene met de tip om alles te lamineren. We hadden wat motregen bij het ophangen en alles bleef netjes.I.p.v. de lintjes heb ik voor elk subgroepje de route in woord of met een foto op een A4 gezet. Zo moesten ze echt speuren en zoeken. Na groepje 1, ging groepje 2 verder met het volgende stukje route op hun papier enz. Ook deze routevellen gelamineerd. Echt een aanrader!

 18. Miranda (store manager)

  Voor het partijtje van onze dochter die 6 jaar werd deze speurtocht besteld. En wat hebben ze een plezier gehad!

  Zelf hebben we het feestje aangekleed door voor de kinderen die kwamen allemaal een heksenhoedje klaar te zetten, te versieren met lampions en vlaggenlijn met spinnen. Op de uitnodiging hadden we gezet de kinderen na school mee te nemen naar de toverhut. Op een stuk karton de Toverhut geschilderd en deze voor het raam gezet. Leuke aankomst! Haar papa deed heel magisch de deur open en dicht, open en dicht compleet met tovenaarshoed en zelfgemaakte cape. We hadden de mazzel dat veel attributen goedkoop werden verkocht ivm Halloween.

  De toverdrank die gemaakt moest worden, wij namen 2 kleuren limonade en om de bus een stuk gekleurd papier waar we vleermuizenplas en spinnenbloed op schreven als ingrediënten en in een kan water: magisch water. Superleuk vonden ze dat.
  Helaas regende het met het uitzetten van de speurtocht, dus bij het weghalen van de crepe papier hele gekleurde handen.
  Speurtocht absolute aanrader! En neem een pakje natte doekjes mee. Ik heb meerdere keren vieze handen onderweg kunnen redden daardoor.

 19. Marie (store manager)

  Dit feestje heb ik vorig jaar oktober gedaan met het feestje van mijn dochter 7 jaar!
  Echt geweldig !! zelf had ik er nog een heks bij geregeld die door het verhaal heen liep en hielp met de spellen, gillen die meiden echt geweldig! Ook had ik heksen sminck en hoeden en neuzen gekocht en dat was heel leuk om te zien toen ze door het dorp liepen! Wij kwamen tijd te kort en moesten nog haasten ook, dus zeker een aanraden , alle kinderen hebben het er nu nog over , en vooral de heks maakte het af!!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

12 + 2 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!