Selecteer een pagina

Dutch Model Awards

reviews

2 reviews for Dutch Model Awards (5-8 jaar)

 1. testgroep (store manager)

  Vrijdag was het dan eindelijk zover, Merle mocht haar feestje geven.

  Om 12 uur kwamen de 8 dames binnen en gingen ze eerst de kadootjes verstoppen en zoeken. Daarna stond er een zelfgemaakte high tea op het programma. Na de uitgebreide high tea mochten de meiden een sjerp maken. Ik had op de markt rood/wit/blauw lint gehaald en ze mochten van karton een hart, bloem, ster oid maken voor aan de sjerp. Nu waren ze een echt model en kregen ze te horen dat de prijs gestolen was van de modellenwedstrijd die morgen zou plaatsvinden. Zij moesten helpen zoeken naar aanwijzingen om zo de prijs te zoeken die de dief had gestolen.

  De brug werd gebruikt als een echte catwalk. Muziek aan en twee aan twee mochten de meiden over de catwalk lopen. Ze genoten met volle teugen ! Na deze opdracht kregen ze uiteraard weer een aanwijzing want ze hadden super gelopen. Vlug weer verder naar de volgende aanwijzing. Aan het eind nog even lekker dansen op de muziek en stilstaan voor de fotoshoot. Thuis aangekomen alle aanwijzingen bij elkaar en toen op zoek naar het Dutch Model Award en jawel gevonden !

  Daarna mochten de meiden nog met make-up aan de gang om een volledig top model te worden en daarna naar huis met een “goodybag” !

  De meiden hebben super genoten en wij ook ! Kortom weer een zeer geslaagd feestje !

 2. Geslaagd! (store manager)

  We hebben met 7 meiden en 1 jongen de speurtocht ‘Dutch model awards’ gedaan. Van te voren had ik mijn dochter een grote make-up handtas cadeau gedaan, zodat ze zich lekker konden optutten. Ik had voor ieder kind een leuke haarspeld, een elastiek met leuke franjes en een hawai ketting. Voor de jongen had ik een blauwe hawai ketting en een stoere zonnebril.

  Toen de kinderen klaar waren konden we de speurtocht gaan doen. De kinderen waren heel enthousiast. Er zitten leuke ‘doe’ opdrachten bij en als laatste de beker zoeken was helemaal het einde.

  De speurtocht is goed opgezet en makkelijk om te gebruiken door de duidelijke omschrijving. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

  Kortom het was een zeer geslaagd feestje!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

 

Verjaardag jarige
/ ( dd / mm )

 Heb je een vraag?

11 + 14 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!