Selecteer een pagina

Dinospeurtocht

reviews

4 reviews for Dinospeurtocht (4-8 jaar)

 1. Mariska (store manager)

  Inmiddels deze speurtocht mogen testen met 9 meiden in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. Aanvankelijk was mijn dochter wat teleurgesteld over het idee van een dino feestje. Al snel uitgelegd dat dit niet het hoofdthema was van haar feestje. De uitnodigingen leuk ingepakt met cellofaanfolie confetti en een dino chocolade ei (paasei). Dit maakte dat mijn dochter en haar vriendinnen al helemaal enthousiast waren van de zoektocht naar het ei.

  De speurtocht is uiteindelijk enorm geslaagd alle meiden vonden het erg leuk en spannend. Doordat groep 1 & 2 hier gecombineerd zijn had ik er ook 2 vierjarigen bij, al hebben deze dames genoten ik vond ze toch net te klein. Voor de kinderen die wat moeite hadden met links rechts hadden wij 2 vellen gemaakt met een blauwe peil naar links, geel rechtdoor, rood rechtsaf (kleur van de linten). Hier lieten wij de jarige mee lopen en hebben we op de fiets van papa geplakt die de benodigde attributen, eten en drinken in de fietstas had en vooruit kon fietsen wanneer er eieren verstopt moesten worden bij het pauzemoment.

  Bij de laatste opdracht hadden wij het ei begraven in een berg zand en hadden we wat extra aanwijzingen erbij gegeven, doordat de dames druk aan het graven waren konden wij het geluid van een T-rex afspelen dit gaf een geweldig schrikeffect. Het ei zelf vonden ze ook helemaal gaaf! Na de speurtocht hebben wij een rust moment ingelast voor het bourgondisch frieteten namelijk ieder een eigen dino ei laten knutselen (piepschuim ei met foamklei bekleden) dat was ook een groot succes.

  Kortom een zeer geslaagde speurtocht met leuke opdrachten! En zou het zeker aanraden.

 2. Sven (store manager)

  Wat een super feestje was dit. De grote lijnen zijn uitgezet en je kunt er zelf een goeie draai aan geven met een zeer ruime keuze aan opdrachten. We waren met 6 kinderen van 4-6 jaar. Het was prima te doen. Ondanks de regen hebben de kids zich super vermaakt. Wat een lol hebben ze gehad. Ruim 2 hr onderweg geweest en niemand gehoord over regen, te lang of moe. Dol enthousiast gingen ze maar door en vonden ze het ei. Een echte aanrader voor alle dino fans!

  Ennuh dino broertje “zwelgje” is inmiddels geboren 😉

  Bijzonderfeestje bedankt!

 3. Marian (store manager)

  De dinospeurtocht gehouden voor mijn jarige dochter (ze werd 7) en haar vriendinnetjes! Het pakket bevat alles om een leuke speurtocht uit te zetten! De ‘spanning’ rondom het ei vinden was erg leuk om te zien bij de kids. Bij ieder spel goed uitleggen dat ‘dino’s dit ook doen’ en dat we steeds dichter bij het ei kwamen. Vonden ze leuk! De spelletjes waren goed uitgelegd in het bijgeleverde boekje. Het ei werd uiteindelijk super voorzichtig naar huis gedragen in een doek!

  Ook handig dat er in het boekje ‘opvulspelletjes’ stonden. Handig om even snel erbij te pakken. De kleurplaten hebben we direct na de speurtocht gegeven toen ze even op het eten moesten wachten. Ze zaten nog volop in de sfeer en ze kleurden (en vertelden) er flink op los.

  De diploma’s die ze op het eind kregen werden vol trots aan de papa’s en mama’s getoond toen die de dames op kwamen halen! Top feestje! Bedankt!

 4. Henrieke (store manager)

  Het ziet er mooi uit, leuke uitnodigingen en opdracht kaartjes voor de speurtocht. Het instructieboekje is erg handig met veel leuke tips voor spelletjes.

  Ik raad het zeker aan! Mijn zoontje en klasgenoten vonden het erg leuk!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

 

Verjaardag jarige
/ ( dd / mm )

 Heb je een vraag?

6 + 11 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!