Selecteer een pagina

Puzzeltocht Showbusiness

Volwassenen

Puzzeltocht Showbusiness

Met dit pakket zet je zelf makkelijk een puzzeltocht uit. Je maakt zelf een kaart met locaties en hangt de puzzels op de aangegeven locaties. De deelnemers zoeken de puzzels die je hebt opgehangen. Ze vullen de antwoorden in op het antwoordformulier en hiermee kan uiteindelijk een puzzelwoord in het thema Showbusiness worden geraden. Welke groep verschijnt als eerste op het eindpunt met het geraden puzzelwoord?

Deze puzzeltocht is leuk om te gebruiken voor verschillende momenten. Een vrijgezellenfeestje bijvoorbeeld, maar ook een familiedag of een afdelingsuitje. Een low-budget idee en makkelijk te organiseren. De download bevat: een uitgebreid instructieboekje met hierin ook algemene tips voor de organisatie van een puzzeltocht, 15 puzzels en het antwoordformulier.

16.95

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle puzzels. Vervolgens bepaal je de locaties waar je de puzzels op wilt hangen en maak je hier een kaart van. Op de dag zelf hang je de puzzels op de aangegeven plekken en geef je de groepen de kaart mee. 

Hoeveel deelnemers?

Het aantal deelnemers aan een puzzeltocht is onbeperkt. Je krijgt alle materialen per mail en je kunt zoveel printen als dat je nodig hebt. 

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

 Nadat we bij het a.s. bruidspaar thuis iedereen ontvangen hadden kreeg het bruidspaar een leuke outfit aan en ook hun versierde fietsen vallen op. Mooi weer erbij, helemaal fijn!

De puzzels van Bijzonderfeestje hadden we in een map gebundeld met daarbij foto’s van punten in Apeldoorn die voor het bruidspaar bekend zijn en zo gingen we op pad. Aan de hand van de foto’s kon de fietsroute gefietst worden.

Bij elke stop wordt er een puzzel gemaakt en aan sommige puzzels hebben we een eigen opdracht gekoppeld zoals bijvoorbeeld het uitbeelden ervan (dit zorgde soms voor hilarische momenten;
denk bijv. aan de puzzel met het woord “grazen” erop).

Sommige puzzels zijn wat lastiger maar met soms een hintje weet elke groep uiteindelijk de oplossing te vinden. Na een
aantal uren op de fiets en alle opdrachten en puzzels gemaakt komen dames en heren weer samen, volgt de prijsuitreiking en gaan we gezellig met z’n allen uiteten.

We kijken terug op een superleuke geslaagde dag en kunnen met recht zeggen dat het een bijzonderfeestje was, dank voor uw puzzelbijdrage hierin!

Linda

puzzeltocht showbusiness

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

8 + 3 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2022

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!