Over ons

Bijzonderfeestje.nl is opgericht in januari 2008. De kinderfeestwinkel is vanuit een uit de hand gelopen hobby ontstaan. Ik ontwikkelde vanuit hobby speurtochten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarbij ontstond het idee om de speurtochten via het internet te gaan verkopen.

Dit stelde specifieke eisen aan de pakketten. De speurtochten moeten immers overal te gebruiken zijn en op elk gewenst tijdstip. Na wat gepuzzel vonden de eerste exemplaren hun weg naar klanten en de reacties waren vanaf het begin heel erg enthousiast. Genoeg stimulans om meer producten te ontwikkelen.

In 2018 is de webwinkel compleet vernieuwd. De postpakketten hebben plaatsgemaakt voor speurtochten en feestjes die direct te downloaden zijn. De feestjes zijn hiermee sneller beschikbaar en goedkoper. Ook kunnen hierdoor sneller nieuwe feestjes aan het assortiment worden toegevoegd.

Wilt u op de hoogte worden gehouden? Like dan onze facebookpagina. Nieuwe ontwikkelingen worden hierop vermeld. Ook geven we hier regelmatig leuke kleinere activiteiten weg!

Ik wens u veel plezier in de webwinkel en natuurlijk met onze feestjes! We vinden het ook altijd leuk om ervaringen te horen!

Sandra Solleveld
Eigenaresse Bijzonderfeestje.nl

Bijzonderfeestje.nl
Spinelstraat 23, 9723 HS Groningen
050-3644274
info@bijzonderfeestje.nl
Kamer van Koophandel 1125688.