De leukste feestjes om zelf te geven!

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Veilig betalen met Ideal

Onderwaterfeestje organiseren

Onderwaterfeestje organiseren

Ben je op zoek naar een verrassend en origineel thema voor een kinderfeestje? Denk er dan eens aan om een zeemeerminnenfeestje of onderwaterfeestje te organiseren! De onderwaterwereld is mystiek en biedt vele mogelijkheden. Speciaal hiervoor hebben wij Lorelei’s onderwatermissie ontwikkeld. Deze speurtocht is een perfecte start voor een geweldig onderwaterfeestje. Lees hier meer voor tips over verkleedkleding, decoratie en traktaties bij dit geweldige thema.

Verkleedpret

Met eenvoudige items als duikbrillen, flippers en kleurrijke outfits creëer je makkelijk een betoverende onderwatersfeer, Vraag kinderen of ze zich willen verkleden. Bijvoorbeeld als zeemeermin. Knip hiervoor uit blauwe vuilniszakken zeemeerminnenstaarten. De kinderen kunnen ook een duiker worden, surfer of een stoere ontdekkingsreiziger.

onderwaterspeurtocht

Decoratie

Knutsel samen met de kinderen vissen, octopussen en zeesterren van gekleurd papier om de feestruimte om te toveren tot een levendig aquarium. Natuurlijk is de kleur blauw belangrijk bij een onderwaterfeestje. Gebruik deze kleur voor het dekken van de tafel, bijvoorbeeld door een blauw tafelkleed te gebruiken en blauwe servetjes. Blauw crêpepapier is zeer geschikt om te gebruiken voor slingers die je door de kamer kunt hangen.

onderwaterspeurtocht

Traktaties

Vouw bootjes (Google voor de manier hoe) waarin je “Fish and Chips” kunt serveren. Dit bestaat natuurlijk uit frietjes en vissticks. Daarnaast kun je snacks serveren in vis- en zeestervormen. Makkelijk uit te snijden zijn bijvoorbeeld: komkommer, worst, kaas. Zeevruchten van chocolade passen natuurlijk ook heel goed in dit thema.

Als drankje kun je een blauw bubbeldrankje maken door wat blauwe kleurstof toe te voegen aan bijvoorbeeld Sprite.

Het onderwatermysterie

Lorelei’s onderwatermysterie is de perfecte basis om af te dalen naar de onderwaterwereld. Maak gebruik van bovenstaande tips voor de aankleding en je hebt al snel een geweldig feestje! Nodig de kinderen uit met de bijgeleverde uitnodigingen en de voorpret kan beginnen!

Met deze speurtocht begeef je je in de diepten van de oceaan, waar Koning Neptunus heerst over de zeeën. Maar het rijk is in gevaar. Neptunus is ziek en alleen een uitzonderlijk medicijn kan hem genezen. Zijn vastberaden dochter, Lorelei, staat voor de uitdagende taak om dit speciale medicijn te vinden. Het medicijn groeit alleen boven de grond en niet onder water! Kunnen jullie Lorelei helpen het juiste medicijn te vinden?

Zijn jullie klaar voor een onderwaterfeestje vol magie en onderwaterpret? Bestel, ontvang alle bestanden per mail en ga direct aan de slagl Dive in!

Ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje!

* verplicht