Selecteer een pagina

Moorddiner thuis

Volwassenen

Moorddiner thuis

Het is de trouwdag van Sophia van Aerdenhout en Pieter van Berkel. Maar wat een prachtige dag had moeten zijn, is een inktzwarte dag geworden. Op de ochtend van de trouwdag wordt Sophia van Aerdenhout dood aangetroffen. Onderzoek wijst uit dat ze is vermoord. Op het tijdstip van de moord waren er diverse gasten aanwezig in het huis van de bruid en bruidegom. Iedereen zou het gedaan kunnen hebben. Maar waarom is ze vermoord en door wie. Wie van de aanwezigen lukt het om hierachter te komen? Met dit pakket kun je een moorddiner thuis organiseren voor minimaal zes en maximaal vijftien personen. De download bevat een instructieboekje, 15 boekjes voor de personages, 15 uitnodigingen voor de personages, 15 badges, 2 vliegtickets, faillisementsaanvraag, bankafschriften, een persoonlijke brief en vijf geluidsfragmenten van inspecteur Reinders. 

Door het afspelen van de geluidsfragmenten wordt het spel begeleid en kun je (als je dat wilt) als spelleider ook deelnemen aan het spel. De geluidsfragmenten leiden je, samen met het instructieboekje, als vanzelf door het spel. Alleen nog de maaltijd koken en de uitnodigingen uitdelen en je spel is klaar!

 

19.95

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle documenten. Vervolgens bepaal je wie welk personage krijgt en deel je de uitnodigingen uit. Daarna verzamel je de spullen die je verder nodig hebt om het spel te spelen. Dit zijn altijd spullen die je wel in huis hebt of die makkelijk in de winkel verkrijgbaar zijn. 

Hoeveel deelnemers?

Het minimale aantal deelnemers aan het moorddiner is zes. Het aantal kan worden uitgebreid naar vijftien personen.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

De deelnemers vonden het geweldig!!! Ze hebben een zeer geslaagde avond gehad. De volgende dag kreeg ik ook nog allemaal leuke reacties.

Teresa

moorddiner thuis

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

5 + 15 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2022

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!