Selecteer een pagina

Spelletjesfeestje Levend ganzenbord

6 t/m 10 jaar

Spelletjesfeestje met Levend ganzenbord 

Ons levend ganzenbord bestaat uit 45 losse A4-tjes die je kriskras door de ruimte hangt. Je organiseert hiermee een leuk spelletjesfeestje.  De kinderen gooien met de dobbelsteen en gaan de velden bij langs. Het spel bevat themaopdrachten, maar ook algemene ganzenbordopdrachten, zoals nog een keer gooien, beurt overslaan en de put.

Het levend ganzenbord Game Party zit boordevol ouderwetse verjaardagsspelletjes, zoals snoephappen, verkleedrace, stoelendans, kruiwagenrace en nog veel meer. Heb je dus zin in een ouderwets gezellig kinderfeestje? Kies dan voor dit spel.

Een levend ganzenbord is ideaal voor een kinderfeestje, omdat je het heel makkelijk aan kunt passen. Je kunt de spelletjes lang laten duren als de kinderen het erg leuk vinden. Als je merkt dat het spel minder aanslaat, dan hou je het kort. In onze download vind je het instructieboekje en 45 A4-tjes met velden.

 

(2 klantbeoordelingen)

14.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle velden. Vervolgens verzamel je alle materialen die je nodig hebt voor het spelen van de spellen. Dit zijn materialen die iedereen eigenlijk altijd wel in huis heeft of die je makkelijk in de winkel kunt kopen.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. 

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe speel ik ganzenbord?

De kinderen gooien met de dobbelsteen en voeren de opdracht uit van het veld waar ze terechtkomen. Als je met meerdere groepen speelt, kun je de groepen om beurten laten gooien en tegen elkaar een spel laten spelen. Je kunt er ook voor kiezen om iedere groep apart het ganzenbord te laten doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

Op 15 november werd Luca 6 jaar en we hebben met zo”n 15 klasgenootjes het ganzenbordspel gespeeld. tijdens een spelletjesfeestje. Het was een groot succes! En niet alleen vanwege de 20 graden die we hier in Barcelona nog hadden die dag. Ik had het spel uitgelegd in het plaatselijke park waar alle ruimte was om de spelletjes te doen. Zowel kinderen als ouders hebben er zeer van genoten.

Heel veel dank aan Sandra die zo vriendelijk is geweest om mijn Spaanse vertalingen in het spel in te plakken. En ook voor haar aanvullende tips, telkens zeer vriendelijk en tijdig teruggemaild!

Connie van Molken

spelletjesfeestje

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

4 + 2 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2022

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis 50 tips voor een kinderfeestje.

Hartelijk dank voor je inschrijving. Je ontvangt de 50 tips per mail!