Selecteer een pagina

Levend ganzenbord Voetbal

6 t/m 10 jaar

Levend ganzenbord Voetbal

Ons levend ganzenbord bestaat uit 45 losse A4-tjes die je kriskras door de ruimte hangt. Vervolgens gooien de kinderen met de dobbelsteen en gaan de velden bij langs. Het spel bevat themaopdrachten, maar ook algemene ganzenbordopdrachten, zoals nog een keer gooien, beurt overslaan en de put.

Het levend ganzenbord Voetbal bevat spelletjes als balletje hooghouden, penalty’s schieten, koppen enzovoort. Natuurlijk ontbreekt ook het spelen van een klein wedstrijdje niet.

Een levend ganzenbord is ideaal voor een kinderfeestje, omdat je het heel makkelijk aan kunt passen. Je kunt de spelletjes lang laten duren als de kinderen het erg leuk vinden. Als je merkt dat het spel minder aanslaat, dan hou je het kort. In onze download vind je het instructieboekje en 45 velden.

14.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle velden. Vervolgens verzamel je alle materialen die je nodig hebt voor het spelen van de spellen. Dit zijn materialen die iedereen eigenlijk altijd wel in huis heeft of die je makkelijk in de winkel kunt kopen.

Hoeveel kinderen?

Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt. Daardoor zit er geen limiet aan het aantal kinderen. Wij adviseren een groepsgrootte van ongeveer acht kinderen tot maximaal tien. 

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe speel ik ganzenbord?

De kinderen gooien met de dobbelsteen en voeren de opdracht uit van het veld waar ze terechtkomen. Als je met meerdere groepen speelt, kun je de groepen om beurten laten gooien en tegen elkaar een spel laten spelen. Je kunt er ook voor kiezen om iedere groep apart het ganzenbord te laten doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

We hebben dit levend ganzenbord gebruikt voor een voetbalmiddag op de BSO. Het was een hele leuke middag, de kinderen hebben zich goed vermaakt. De handleiding is duidelijk. Even printen en met weinig voorbereiding heb je een leuke middag!

Renate

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Ontvang GRATIS 50 tips voor een kinderfeestje!

 

Verjaardag jarige
/ ( dd / mm )

 Heb je een vraag?

10 + 8 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer