Selecteer een pagina

Heksenfeestje

7 t/m 9 jaar

Heksenfeestje

Help! Jullie zijn uitgenodigd om mee te doen aan de jaarlijkse bijeenkomst van de Heksenkring. Maar als jullie binnen zijn, dan blijkt dat Prugrilla, de boze heks jullie in de val gelokt heeft. Ze heeft het huis waar het heksenfeestje plaatsvindt betoverd en jullie kunnen niet meer naar buiten.

Lukt het jullie om te bewijzen dat jullie echte heksen zijn en tegelijkertijd de ingrediënten voor de toverdrank te vinden om te kunnen ontsnappen?

Door het uitvoeren van opdrachten en het oplossen van puzzels, kunnen de kinderen de toverspreuk bezweren en uiteindelijk het huis weer verlaten. Voor de uitvoering gebruik je verschillende kamers in huis. Hierbij is het geen probleem om kamers tweemaal of driemaal te gebruiken. Je wisselt dan tussendoor de nummers en opdrachten/puzzels. Organiseer het feestje makkelijk met onze download. Je vindt hierin een uitgebreid instructieboekje, zes nummers voor de kamers, brief van boze heks Prugrilla, opdracht van kamer 1, 3 en 5, puzzels voor kamer 2, 4 en 6, vijf kaartjes met ingrediënten, recept voor de toverdrank, uitnodiging, diploma en kleurplaat.

16.95

Veelgestelde vragen

Voorbereiden?

De voorbereiding start met het goed doorlezen van het instructieboekje en het printen van alle velden. Vervolgens verzamel je alle materialen die je nodig hebt voor het spelen van de spellen. Dit zijn materialen die iedereen eigenlijk altijd wel in huis heeft of die je makkelijk in de winkel kunt kopen.

Hoeveel kinderen?

De optimale groepsgrootte voor dit spel is ongeveer 8-10 kinderen. Je ontvangt alle materialen per mail, dus je kunt zoveel printen als je nodig hebt.

Is de prijs per pakket?

Onze prijzen zijn per pakket ongeacht het aantal deelnemers.

Niet goed geld terug?

Wij bieden een niet goed - geld terug garantie. Als het pakket niet aan je wensen voldoet, dan kun je ons een mail sturen op info@bijzonderfeestje.nl en je ontvangt het aankoopbedrag van ons retour. We vragen je wel om dit binnen drie dagen na aanschaf van het pakket te doen.

Hoe snel in huis?

Dit product bestaat uit een download. Direct na afronding van de betaling ontvang je de bestanden op je scherm en in je mailbox. Je kunt dus direct aan de slag!

Voor dit feestje zoeken we nog testgroepen. In ruil voor het delen van je ervaring en foto’s mag je het feestje GRATIS uitproberen. Heb jij interesse? Stuur dan even een mail naar info@bijzonderfeestje.nl met informatie over de groep waarmee je het feestje wilt gaan doen en op welke termijn en dan ontvang je meer informatie!

Bijzonderfeestje

heksenfeestje

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Heb je een vraag?

1 + 11 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
© 2022

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer