Selecteer een pagina

Ervaringen

Ervaringen

Ik vond de activiteit erg geslaagd. We hadden de woonkamer in het zilver/wit veranderd met verschillende trouwelementen erin, erg leuk.

Ik vond het ontzettend leuk om te doen en te organiseren. De reacties van de jongeren waren ook erg leuk. Mooi om te zien dat het spel vanzelf gaat lopen ondanks dat niet iedereen elkaar kent. Ook mijn dochter Nikki vond het leuk om te testen grappig ook erg bewust verschillende mensen bij elkaar gezocht superleuk. Bedankt dat wij het mochten testen!

Alida

Moorddiner

Nadat we bij het a.s. bruidspaar thuis iedereen ontvangen hadden kreeg het bruidspaar een leuke outfit aan en ook hun versierde fietsen vallen op. Mooi weer erbij, helemaal fijn! De puzzels van Bijzonderfeestje hadden we in een map gebundeld met daarbij foto’s van punten in Apeldoorn die voor het bruidspaar bekend zijn en zo gingen we op pad. Aan de hand van de foto’s kon de fietsroute gefietst worden.

Bij elke stop wordt er een puzzel gemaakt en aan sommige puzzels hebben we een eigen opdracht gekoppeld zoals bijvoorbeeld het uitbeelden ervan (dit zorgde soms voor hilarische momenten; denk bijv. aan de puzzel met het woord “grazen” erop). Sommige puzzels zijn wat lastiger maar met soms een hintje weet elke groep uiteindelijk de oplossing te vinden.

Na een aantal uren op de fiets en alle opdrachten en puzzels gemaakt komen dames en heren weer samen, volgt de prijsuitreiking en gaan we gezellig met z’n allen uit eten. We kijken terug op een superleuke geslaagde dag en kunnen met recht zeggen dat het een bijzonder feestje was, dank voor uw puzzelbijdrage hierin!

Linda

Puzzeltocht

De deelnemers vonden het geweldig!!! Ze hebben een zeer geslaagde avond gehad. De volgende dag kreeg ik ook nog allemaal leuke reacties.
Teresa

Moorddiner

Wat een top spel, een goede map met veel informatie, we hebben weinig aangepast. Het kost wel wat voorbereiding, je wil het tenslotte ook echt goed maken. Maar wat een spanning vooraf al, en tijdens het spel werd er zeer fanatiek gespeeld. Het gaat tenslotte toch om de pot met snoep. Een absolute aanrader, voor een geweldig geslaagd feest.
Topfeest

Sabotage

Dit spel is zeker een aanrader voor een origineel feest, maar houdt er wel rekening mee dat er behoorlijk wat voorbereidingstijd in gaat zitten.
Anne

Sabotage

11.000 tevreden klanten

Niet goed = geld terug

Direct in je mailbox

Spel Wie is de Mol

Heb je een vraag?

11 + 7 =

Bijzonderfeestje.nl is onderdeel van Katerborg Activiteiten
Spinelstraat 23 | 9743 HS Groningen | info@bijzonderfeestje.nl

Algemene voorwaarden | Privacyreglement | Disclaimer