Slecht weerprogramma speurtocht kinderfeestje
Veilig betalen met IDEAL
Niet goed geld terug garantie
Direct geleverd via de mail

Sabotage

(5 klantbeoordelingen)

19.95

Wie is de mol feestje organiseren? Een super leuk idee voor een familiedag, kinderfeestje of spelavond met volwassenen. In het spel Sabotage gaan de deelnemers de strijd aan met een saboteur in hun midden. Alleen weet niemand wie de saboteur is…..

Met het doen van opdrachten verdienen de deelnemers zoveel mogelijk snoep voor in de pot. De saboteur probeert dit te verhinderen, zodat er zo weinig mogelijk snoep in de pot belandt. Het snoep dat overblijft, mag de saboteur aan het eind namelijk mee naar huis nemen! Dat wordt een groot succes met een wie is de mol kinderfeestje.

Beschrijving

Wie is de mol feestje organiseren? Super leuk voor een kinderfeestje of familiedag. In het spel Sabotage gaan de deelnemers de strijd aan met een saboteur in hun midden. Alleen weet niemand wie de saboteur is….. Dit is toch een prachtig idee voor een wie is de mol feestje. Voel je zelf al de spanning?

Het spel Sabotage is een leuke variant op het spel “Wie is de Mol“. Met het doen van opdrachten verdienen de deelnemers zoveel mogelijk snoep voor in de pot. De saboteur probeert dit te verhinderen, zodat er zo weinig mogelijk snoep in de pot belandt. Het snoep dat overblijft, mag de saboteur aan het eind namelijk mee naar huis nemen!

Het doel van het spel is door goed te observeren de saboteur te ontmaskeren. Aan het eind van het spel moet door iedereen een vragenlijst worden ingevuld met vragen over de saboteur. Degene die de meeste vragen goed heeft, is de winnaar. Naast de eeuwige roem, mag hij of zij de gevulde snoeppot mee naar huis nemen. Dat is een prachtig einde van een wie is de mol kinderfeestje.

Het wie is de mol spel is helemaal voorbereid, maar vergt wel wat voorbereidingstijd. Dit pakket is dus niet geschikt voor een “last minute” feestje.

Het feest kan voor het grootste deel binnen worden gehouden. Er zitten twee buitenopdrachten in het spel verwerkt. Bij erg slecht weer kan dit worden vervangen door een alternatief uit het boekje. Het spel is geschikt voor maximaal 15 deelnemers.

Wie is de mol maakt een succes van het kinderfeestje. Het is ook super leuk voor een familiedag!

In de download vind je het volgende:

 • instructieboekje
 • notitieboekje voor deelnemers
 • deelnemersbriefjes
 • tips/tricks saboteur
 • vragenlijsten voor de start
 • nummers voor in enveloppen
 • jokers
 • 5 spelkaarten
 • vel nummers
 • quizvragen kinderen
 • quizvragen volwassenen
 • uitnodiging
 • voorbeeld eindvragenlijst
 • powerpointpresentatie
 • foto’s

Om het feestje uit te voeren, moet je zelf de volgende zaken nog toevoegen:

 • enveloppen
 • speelkaarten
 • snoeppotten en snoepjes
 • plattegrond van de omgeving

5 beoordelingen voor Sabotage

 1. topfeest!

  We hebben dit spel met 13 11-jarigen gespeeld. Wat een top spel, een goede map met veel informatie, we hebben weinig aangepast. Het kost wel wat voorbereiding, je wil het tenslotte ook echt goed maken. Maar wat een spanning vooraf al, en tijdens het spel werd er zeer fanatiek gespeeld. Het gaat tenslotte toch om de pot met snoep.
  Een absolute aanrader, voor een geweldig geslaagd feest.

 2. ouders

  We hebben het spel gespeeld met 5 meiden van 11-12 jaar. De meiden vonden het hartstikke leuk, de spelletjes waren ook goed te doen voor iedereen. Er zit wel wat voorbereiding aan vast, maar door het duidelijke instructieboekje is het niet ingewikkeld. Een aanrader!

 3. ouders

  Wij hebben dit spel gedaan met een groep van 16 12-jarigen.
  De kinderen vonden het een topfeest. Ze waren allemaal heel fanatiek en het spel werd niet als kinderachtig ervaren, wat op die leeftijd er nogal toe doet.
  Met een van de extra spellen uit het boekje heeft het feestje (inclusief taart en cadeautjes uitpakken en napraten over het spel) 5 uur geduurd.
  Dit doel is zeker een aanrader voor een origineel feest, maar houdt er wel rekening mee dat er behoorlijk wat voorbereidingstijd in gaat zitten.

 4. verjaardagsfeestje

  Wij hebben dit spel gespeeld tijdens een verjaardagsfeestje met jongens van 10-12 jaar. De kinderen waren van te voren al enthousiast door de vragenlijst en de spanning wie de Saboteur zou zijn. De instructies voor de spellen zijn duidelijk en goed te doen voor deze leeftijd. Het feestje was een groot succes, zowel voor ons als voor de kinderen.

 5. testgroep

  We hebben dit spel gespeeld met 10 jongens in de leeftijd van 12 en 13 jaar.
  Het instructieboekje is duidelijk, de opdrachten zijn leuk en afwisselend. We hebben wel zelf nog een kennismakingsspel toegevoegd omdat niet iedereen elkaar kende..Het feestje was een groot succes!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben dit spel met 13 11-jarigen gespeeld. Wat een top spel, een goede map met veel informatie, we hebben weinig aangepast. Het kost wel wat voorbereiding, je wil het tenslotte ook echt goed maken. Maar wat een spanning vooraf al, en tijdens het spel werd er zeer fanatiek gespeeld. Het gaat tenslotte toch om de pot met snoep.
Een absolute aanrader, voor een geweldig geslaagd feest.
Topfeest!