puzzeltocht

Puzzeltocht

Wilt u een leuke puzzeltocht organiseren voor volwassenen? Wij verkopen pakketten in een aantal thema’s, waarmee u makkelijk zelf een puzzeltocht uitzet. In dit pakket vindt u verschillende soorten puzzels rondom een thema. Denk bijvoorbeeld aan beeldraadsels, anagrammen, cryptogrammen en rebussen. De oplossingen van de puzzels worden in een bijgeleverd antwoordvel genoteerd en de oplossing vormt een woord dat hoort bij het thema.

Een puzzeltocht is een leuke lowbudget activiteit. De kosten bedragen € 24,95 ongeacht het aantal deelnemers. Leuk om te gebruiken als u nog een tijdje op wilt vullen tussen twee activiteiten tijdens een personeelsuitje. U heeft bijvoorbeeld een workshop gedaan en gebruikt de puzzeltocht om de deelnemers via die route bij het restaurant uit te laten komen. Of u maakt een fietstocht langs een aantal bezienswaardigheden in de buurt en hangt bij elke stop ook een puzzel op.

Een ander idee is om tijdens een vrijgezellenfeestje een puzzeltocht te gaan doen. Maak bijvoorbeeld een route langs plekken die voor het aanstaand bruidspaar belangrijk zijn geweest of ongetwijfeld nog gaan worden. Begin bij de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben gezoend, een plek waar ze hebben gewoond, favoriete kroegen/uitgaansgelegenheden en eindig bijvoorbeeld (als het bruidspaar kinderen wil) bij het kindvriendelijke restaurant of bij de plaatselijke basisschool.  Ga op deze manier eens met een groepje zitten en er komen ongetwijfeld nog veel creatieve ideeën naar boven.

Een puzzeltocht is ook leuk tijdens een familiedag. Kinderen vinden het erg leuk om de route te zoeken en de puzzels te ontdekken, terwijl de volwassenen zich over de inhoud van de puzzels ontfermen. U kunt er zelfs voor kiezen om geen route uit te zetten. U kiest dan een bepaald gebied waarin u de puzzels hangt. Vervolgens tekent u de plekken waar puzzels hangen in op een plattegrond. Er worden groepen gemaakt en deze gaan in korte tijd proberen zoveel mogelijk puzzels op te sporen en op te lossen. Welke groep lukt het om binnen de tijd terug te zijn met de juiste oplossing?

Wilt u ook eens een puzzeltocht proberen? Kijk dan in ons assortiment voor de puzzeltocht Showbusiness, puzzeltocht Voetbal of puzzeltocht Olympische Spelen.