SpionnenfeestEen spionnenfeest vinden kinderen vaak erg leuk en spannend. Donkere brillen, hoeden, snorren en een uitnodiging voor een geheime missie maken het feestje erg geheimzinnig. Maar wat is er leuker als de kinderen een echte missie moeten vervullen? Een missie die u zelf uitvoert, zodat u zelf alles in de hand heeft en het feestje kan aanpassen aan uw wensen?

Bij ons spionnenfeest “de wereld zonder internet” worden de kinderen gewaarschuwd door een bekende dat de actiegroep DWZI bezig is met plannen om het hele internet te saboteren. Er wordt een virus ge-upload en daardoor zal het hele internet plat komen te liggen. Een ramp natuurlijk voor de wereld! Kunnen de kinderen helpen om de installatie van het virus te voorkomen?

De kinderen zoeken aanwijzingen om uit te vinden wat er nu precies aan de hand. Aan het eind van het feestje, komen ze op een speciaal hiervoor gebouwde website waar ze met de gevonden codes tijdens de speurtocht de installatie van het virus kunnen stoppen. Zal het ze lukken om op tijd het internet van de ondergang te redden?

Meer weten? Klik dan snel door voor meer informatie over spionnenfeest De wereld zonder internet.