Wilt u zelf Wie is de mol organiseren?

Kijk eens naar ons pakket Sabotage. Hiermee kunt u zelf heel makkelijk Wie is de mol organiseren. Het feestje is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Als er jongere kinderen bij zijn, bijvoorbeeld tijdens een familiedag, dan kunt u het spel wel gebruiken. De jongere kinderen kunnen dan gewoon meedoen met de spelletjes en mogen aan het eind ook raden wie de Saboteur is.

Om Wie is de mol te organiseren, is het handig als u zelf de serie een beetje kent. Daarnaast heeft u enige voorbereidingstijd nodig. De deelnemers moeten van tevoren een vragenlijst invullen. Daarna bepaalt u wie de saboteur is en zorgt u dat de saboteur alle informatie over het spel krijgt en dat deze zich goed kan voorbereiden. Reken dus op een voorbereidingstijd van minimaal een week.

In het spel Sabotage draait het allemaal om snoepjes. Er staan twee lege snoeppotten en met de opdrachten kunnen de deelnemers snoep winnen voor de pot. Maar als de groep verliest, dan verdwijnt het snoep in de pot van de saboteur. Wie heeft er aan het eind het meeste snoep verdiend? En wie heeft aan het eind de meeste vragen goed over de saboteur en mag de andere pot mee naar huis nemen?

Lees hier de ervaring van een van onze klanten:
Wij hebben dit spel gespeeld tijdens een verjaardagsfeestje met jongens van 10-12 jaar. De kinderen waren van te voren al enthousiast door de vragenlijst en de spanning wie de Saboteur zou zijn. De instructies voor de spellen zijn duidelijk en goed te doen voor deze leeftijd. Het feestje was een groot succes, zowel voor ons als voor de kinderen.

Zin om zelf Wie is de mol te organiseren? Kijk dan hier voor het spel sabotage!