Hallo Sandra,

Mijn dochter wilde heel graag een Anubisfeestje. We hebben als basis het feestje “De vloek van Ra” gebruikt. Dit feestje is inmiddels achter de rug! Het was in een woord geweldig!! De kinderen vonden het erg spannend. Ik had drie groepen van 8 kinderen. Leeftijd was rond de 8 jaar. De opdrachten waren prima voor ze te doen. Ze zijn een kwartier na elkaar vertrokken.

Bij de tweede opdracht moesten ze de spreuk meenemen. Ik kan je zeggen ik heb de vreemdste manieren gezien maar het lukte wel. Ik had een plastic zak meegenomen waar de spreuk in kon. Bij het begraven van het zout, was het best lastig om zonder handen de spreuk weer uit de tas te krijgen…..
Ik had een grote bloempot met aarde erbij gezet waar ze het zout in konden begraven.

De laatste opdracht was het zoeken van het teken op de spiegel. Mijn man had de spiegel verstopt in onze tuin. Erg leuk om die gezichtjes te zien toen ze het teken vonden.

Kortom een zeer geslaagde speurtocht!!!!

Jolanda