De leukste feestjes om zelf te gevenSabotage (Wie is de mol)

Status: Niet voorradig

€ 27,50

Korte omschrijving

Wie is de mol feestje


Wie is de mol feestje organiseren? Een super leuk idee voor een familiedag, kinderfeestje of spelavond met volwassenen. In het spel Sabotage gaan de deelnemers de strijd aan met een saboteur in hun midden. Alleen weet niemand wie de saboteur is..... Met het doen van opdrachten verdienen de deelnemers zoveel mogelijk snoep voor in de pot. De saboteur probeert dit te verhinderen, zodat er zo weinig mogelijk snoep in de pot belandt. Het snoep dat overblijft, mag de saboteur aan het eind namelijk mee naar huis nemen! Dat wordt een groot succes met een wie is de mol kinderfeestje.

Wie is de mol kinderfeestje

Dubbelklik voor de volledige afbeelding

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Wie is de mol feestje
 • Geen mobieltjes tijdens Wie is de mol
 • Wie is de mol kinderfeestje
 • Wie is de mol kinderfeestje
 • Wie is de mol feestje
 • Stop de tijd bij wie is de mol
 • Wie is de mol kinderfeestje
 • Spel wie is de mol
 • Wie is de mol kinderfeestje
 • Wie is de mol feestje
 • Wie is de mol feestje
 • Wie is de mol feestje
 • Wie is de mol feestje

Omschrijving

Wie is de mol feestje

Wie is de mol feestje organiseren? Super leuk voor een kinderfeestje of familiedag. In het spel Sabotage gaan de deelnemers de strijd aan met een saboteur in hun midden. Alleen weet niemand wie de saboteur is..... Dit is toch een prachtig idee voor een wie is de mol feestje. Voel je zelf al de spanning?  

Het spel Sabotage is een leuke variant op het spel "Wie is de Mol". Met het doen van opdrachten verdienen de deelnemers zoveel mogelijk snoep voor in de pot. De saboteur probeert dit te verhinderen, zodat er zo weinig mogelijk snoep in de pot belandt. Het snoep dat overblijft, mag de saboteur aan het eind namelijk mee naar huis nemen! 

Het doel van het spel is door goed te observeren de saboteur te ontmaskeren. Aan het eind van het spel moet door iedereen een vragenlijst worden ingevuld met vragen over de saboteur. Degene die de meeste vragen goed heeft, is de winnaar. Naast de eeuwige roem, mag hij of zij de gevulde snoeppot mee naar huis nemen. Dat is een prachtig einde van een wie is de mol kinderfeestje.

Het wie is de mol spel is helemaal voorbereid, maar vergt wel wat voorbereidingstijd. Dit pakket is dus niet geschikt voor een "last minute" feestje.

Het feest kan voor het grootste deel binnen worden gehouden. Er zitten twee buitenopdrachten in het spel verwerkt. Bij erg slecht weer kan dit worden vervangen door een alternatief uit het boekje. Het spel is geschikt voor maximaal 15 deelnemers.

Wie is de mol maakt een succes van het kinderfeestje. Het is ook super leuk voor een familiedag!

UITVERKOCHT. VANAF 1 JANUARI GAAN WIJ OVER OP EEN ANDERE SITE EN KUNT U DE PAKKETTEN DOWLOADEN. WILT U NU AL EEN DIGITAAL PAKKET BESTELLEN? STUUR DAN EVEN EEN MAIL NAAR INFO@BIJZONDERFEESTJE.NL
Inhoud Wie is de mol: instructieboekje, 15 boekjes deelnemers, deelnemersbriefjes, tips/tricks saboteur, 15 vragenlijsten start, enveloppen, nummers enveloppen, jokers, 5 spelkaarten, vel nummers, quizvragen kinderen, quizvragen volwassenen, uitnodiging (digitaal), voorbeeld eindvragenlijst (digitaal), extra jokers (digitaal) en powerpointpresentatie met groen en rood scherm (digitaal).
Geschikt voor Meisjes, Jongens
Leeftijd 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar, Volwassenen
 1. Beoordeling ouders Beoordeling door Topfeest!
  Beoordeling

  We hebben dit spel met 13 11-jarigen gespeeld. Wat een top spel, een goede map met veel informatie, we hebben weinig aangepast. Het kost wel wat voorbereiding, je wil het tenslotte ook echt goed maken. Maar wat een spanning vooraf al, en tijdens het spel werd er zeer fanatiek gespeeld. Het gaat tenslotte toch om de pot met snoep.
  Een absolute aanrader, voor een geweldig geslaagd feest. (Geplaatst op 18-06-17)

 2. Sabotage Beoordeling door Ouders
  Beoordeling

  We hebben het spel gespeeld met 5 meiden van 11-12 jaar. De meiden vonden het hartstikke leuk, de spelletjes waren ook goed te doen voor iedereen. Er zit wel wat voorbereiding aan vast, maar door het duidelijke instructieboekje is het niet ingewikkeld. Een aanrader! (Geplaatst op 01-02-17)

 3. Leuk feest voor 12-jarigen Beoordeling door Ouders
  Beoordeling

  Wij hebben dit spel gedaan met een groep van 16 12-jarigen. Het is eigenlijk voor Max 15 personen, maar door 1 kopie te maken van vragenlijst en 'molboekje' ging het ook prima met 16.
  De kinderen vonden het een topfeest. Ze waren allemaal heel fanatiek en het spel werd niet als kinderachtig ervaren, wat op die leeftijd er nogal toe doet.
  Met een van de extra spellen uit het boekje heeft het feestje (inclusief taart en cadeautjes uitpakken en napraten over het spel) 5 uur geduurd.
  Dit doel is zeker een aanrader voor een origineel feest, maar houdt er wel rekening mee dat er behoorlijk wat voorbereidingstijd in gaat zitten. (Geplaatst op 07-03-16)

 4. Sabotage Beoordeling door Verjaardagsfeestje
  Beoordeling

  Wij hebben dit spel gespeeld tijdens een verjaardagsfeestje met jongens van 10-12 jaar. De kinderen waren van te voren al enthousiast door de vragenlijst en de spanning wie de Saboteur zou zijn. De instructies voor de spellen zijn duidelijk en goed te doen voor deze leeftijd. Het feestje was een groot succes, zowel voor ons als voor de kinderen. (Geplaatst op 28-02-15)

 5. Testgroep Sabotage Beoordeling door Testgroep
  Beoordeling

  We hebben dit spel gespeeld met 10 jongens in de leeftijd van 12 en 13 jaar.
  Het instructieboekje is duidelijk, de opdrachten zijn leuk en afwisselend. We hebben wel zelf nog een kennismakingsspel toegevoegd omdat niet iedereen elkaar kende..Het feestje was een groot succes! (Geplaatst op 05-02-15)


Schrijf uw eigen beoordeling

Plaats een beoordeling voor: Sabotage (Wie is de mol)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling