De leukste feestjes om zelf te gevenStichting Jarige Job

Wist u dat er in Nederland ruim 60.000 kinderen zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren? Omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms ziek.

 

Stichting Jarige Job maakt een eind aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld, maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan. In de verjaardagsbox zit versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

 

Stichting Jarige Job wil er zeker van zijn dat die ouders ondersteund worden die dat het meest nodig hebben en heeft daarom gekozen voor samenwerking met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren.

 

Wilt u ook helpen? Doneer dan 1 euro bovenop uw bestelling. Wij maken dit geld over naar de stichting Jarige Job. Omdat ieder kind recht heeft op het vieren van zijn of haar verjaardag!

 

De donaties die we al gedaan hebben:

 

 

 

Ga naar de site van Jarige Job