De leukste feestjes om zelf te gevenSpeurtocht kinderfeestje | Pakketten om zelf te organiseren

 

Een speurtocht kinderfeestje is geweldig! Dus bent u op zoek naar een leuke invulling voor een kinderfeestje? Denk dan eens aan een speurtocht! Kinderen vinden niets leuker. Bekijk ons complete aanbod: Speurtochten kinderfeestje


V Een onvergetelijke speurtocht

V Voordelig en snel in huis!

V Geschikt voor elk moment en elke plaats

V Alles in eigen hand, dus ruimte voor eigen inbreng

 


Speurtocht kinderfeestje

Speurtocht kinderfeestje

Wilt u zelf een feestje geven, maar bent u nog op zoek naar een leuk idee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen pakketten waarmee u zelf makkelijk een feestje geeft. Onder andere voor een speurtocht op een kinderfeestje. We hebben pakketten voor alle leeftijden. Of ze nu 7 jaar zijn of 10 jaar, wij hebben super leuke pakketten voor een geslaagd feestje.

 

Jonge kinderen 

Een leuke spannende speurtocht vinden kinderen altijd leuk! Wij verkopen speurtochtpakketten voor alle leeftijden. Voor de jongere groepen "gewoon" met opdrachtkaartjes en crêpepapier om de route uit te zetten. Met een leuk, en soms spannend verhaal. En alles dat u verder nodig heeft. Wat denkt u bijvoorbeeld van de speurtocht  Schat van kapitein Haak, Heksje Pierewiet en tovenaar Knollebol of  Kraak de Kluis.

 

Oudere kinderen vanaf 8 jaar

Speciaal voor kinderen vanaf acht/negen jaar  verkopen we interactieve speurtochten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van SMS, internet, mobiele telefoon, mail of de krant. De tocht is helemaal voorbereid en u kunt hem op elke willekeurige plaats uitzetten. Kijkt u eens naar De wereld onder internet, De diamant van Qatar of de Verdwenen professor. Allemaal prachtige speurtochten voor een kinderfeestje met kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Wat vinden klanten?

Al vele klanten hebben een van onze pakketten gebruikt. Lees hieronder een aantal reacties:

 

Speurtocht kinderfeestje De wereld zonder internet (8 t/m 10 jaar):
Uiteindelijk, na veel gepuzzel, hadden we dan alle aanwijzingen, tijd voor de laatste uitdaging. Terug naar huis, om op de website van DWZI de juiste code in te voeren, waarmee de installatie van het virus gestopt kon worden. Als we de goede pagina voor ogen krijgen, blijkt dat we nog maar vier minuten hebben om de goede code in te voeren. We weten de drie cijfers, maar niet de goede volgorde. Ik voel de zenuwen door de groep gaan. Yoni blijft echter koelbloedig en krijgt het voor elkaar om al bij de derde poging de goede code in te voeren. Er gaat een gejuich op en er worden high fives uitgedeeld. We zien voor onze ogen het virus vernietigd worden. Internet is van de ondergang gered.....


Speurtocht Vloek van Ra (7 t/m 10 jaar):
Vandaag hebben wij het verjaardagsfeestje van mijn dochter gevierd. Wij hadden de speurtocht ‘De vloek van Ra’. De kinderen 10 kinderen van 7 jaar, zowel jongens als meisjes en vonden het helemaal super! 


Speurtocht Heksje Pierewiet  en tovenaar Knollebol (6 t/m 8 jaar):
Vanmiddag hebben we met 8 meiden van 5-7 jaar deze speurtocht gedaan. Het was een groot succes! Het instructieboekje was erg duidelijk. Er zat een gezonde dosis spanning in het verhaal en de opdrachten. De dames vormden echt een team bij sommige opdrachten. Het was een erg geslaagd feestje!

 

Ook een speurtocht organiseren voor op een kinderfeestje?

Wilt u zelf ook een actief en realistische speurtocht op een kinderfeestje organiseren. Wij hebben speurtochten voor alle leeftijden. Dus of ze nou 7 jaar zijn of 10 jaar. Wij hebben wat leuks!  Kijk snel voor uw eigen speurtocht voor een kinderfeestje.