Help Erik Eekhoorn

4-6 jaar

Help! Erik Eekhoorn heeft zijn hele wintervoorraad aangelegd. Maar hij is vergeten waar hij zijn voorraad heeft begraven. Gelukkig heeft hij wel sporen achtergelaten. Volg de sporen en help Erik Eekhoorn zijn wintervoorraad terug te vinden.

Help de Bloemenfee

4-6 jaar

Help! De bloemen krijgen hun kleuren altijd van de bloemenfee. Maar nu is de bloemenfee ziek geworden en hebben de bloemen nog geen kleur gekregen.

Kunnen jullie de toverspreuk en toverstaf terugvinden? Dan zullen de bloemen hun kleuren weer krijgen.

Sprookjesspeurtocht

4-6 jaar

Sprookjes kinderfeestje: help! Roodkapje is het bos in geweest om boodschappen naar haar oma te brengen. Maar onderweg is zij haar rode kapje kwijtgeraakt. Kunnen jullie voor haar het sprookjesbos in gaan en haar rode kapje terugvinden?

Jongedieren speurtocht

4-6 jaar

Het is lente! Overal worden jonge dieren geboren. Kabouter puntmuts wil een feest geven om alle nieuwe dieren te leren kennen. Nodig samen met hem alle dieren uit voor een feest in het kabouterhuis!

Op reis door Europa

4-6 jaar


Het is zomer en veel kinderen gaan op vakantie. De driejarige Bas is ook op vakantie geweest, maar hij heeft ergens zijn lievelingsknuffel vergeten. Hij heeft op een aantal campings gekampeerd.

Kunnen jullie zijn reis nog eens overdoen en de knuffel voor hem mee terugnemen?

Roversbende

4-99 jaar

Vroeger woonde er hier in de buurt een roversbende. Het verhaal gaat dat zij hun schatten ergens hier hebben verstopt. Kunnen jullie de sporen volgen en de schatten van de roversbende terugvinden? Deze speurtocht is speciaal gemaakt voor grote groepen kinderen met variatie in leeftijd en volwassenen.

Kapitein Haak

5-7 jaar

Kapitein Haak heeft geen schip meer en geen bemanning. Hij is al een hele tijd met pensioen. Maar tijdens zijn jaren op het schip, heeft hij wel een schat begraven op een geheime plek. Kunnen jullie lid worden van de nieuwe bemanning van kapitein Haak en de sporen volgen?

Dinospeurtocht

5-7 jaar

Help! Ankie, Theo en Dino moesten van hun moeder op hun broertje letten dat nog in het ei zit. Maar de T-rex heeft hun broertje meegenomen. Kunnen jullie Ankie, Theo en Dino helpen om hun broertje terug te vinden, voordat hun moeder erachter komt dat hij weg is?

Spider 7

5-7 jaar

Morgen is het tijd voor de belangrijke race van Montvoort. Spider7 is een grote kanshebber om te winnen en daarom wil zijn tegenstander, het team van Ferraro, een drankje in de motor van Spider7 gooien.

Dit drankje moet ervoor zorgen dat de motor van Spider7 niet start. Kunnen de kinderen ervoor zorgen dat het drankje niet in de motor van Spider7 terecht komt?

Ga mee naar het prinsessenbal

5-7 jaar

Prinses Amélie is uitgenodigd voor een prinsessenbal. Maar ze is de uitnodiging kwijtgeraakt. Kunnen jullie de uitnodiging, samen met haar prinsessenstaf en kroontje terugvinden? Als beloning mogen jullie allemaal mee naar het Prinsessenbal.

Ga mee op drakenjacht

5-7 jaar

Help! In het koninkrijk van koning Faroek hebben ze veel last van draken. En nu zijn er nog zeven drakeneieren gelegd. Koning Faroek verliest bijna de strijd van de draken. Kunnen jullie de drakeneieren opsporen voordat ze uitkomen?

Dutch Model Awards

5-7 jaar

Morgen vindt de uitreiking van de Dutch Model Awards plaats. Dit is een belangrijke modeprijs voor het beste model van dit jaar. Maar, help! De modeprijs is verdwenen.

Gelukkig zijn er wel sporen achtergelaten. Kunnen jullie deze volgen en de modeprijs terugvinden?

Heksen en tovenaars

6-8 jaar

Help! Heksje Pierewiet en tovenaar Knollebol moeten zeven magische voorwerpen bewaken die het land van de heksen en tovenaars beschermen. Maar de voorwerpen zijn verdwenen. Kunnen jullie de magische voorwerpen terugvinden?

Boevenspeurtocht

6-8 jaar

Help! Er zijn boeven langs geweest en ze hebben juwelen gestolen van barones von Liechtenstein. De boeven hebben de juwelen hier in de buurt verstopt. Kunnen jullie de juwelen terugvinden en uitzoeken wie de juwelen heeft gestolen?

Vloek van Ra

7-10 jaar

Help! Een bewoner van dit huis heeft een vloek over zich afgeroepen door het drinken van een oude glas wijn. Hij heeft een aantal andere rare tics. Kunnen jullie een aantal opdrachten vervullen en ervoor zorgen dat de vloek verdwijnt?

Wereld zonder Internet

8-10 jaar

Help! Er is een actiegroep die het hele internet plat zal leggen. Zij wil terug naar de tijd dat er nog geen internet was, zij vonden alles toen beter. Kunnen jullie uitzoeken wat ze van plan zijn en helpen de actiegroep te stoppen?

Diamant van Qatar

9-11 jaar

Help! De diamant van Qatar is gestolen van Barones Schwarzer. Linke Luigi, het neefje van de Barones, is heel boos en wil de diamant terughalen. Maar de diamant is gestolen door de maffia en Luigi is zelf lid van de maffia. Kunnen jullie Luigi helpen om de diamant terug te halen?

Verdwenen professor

10-12 jaar

Help! Er is een geheimzinnig virus ontdekt op de wereld. Een professor probeert hiervoor een medicijn te maken, maar is spoorloos verdwenen. Niemand weet wat er precies aan de hand is. Kunnen jullie helpen? Zoek uit wat er gebeurd is en help om de professor terug te vinden!