De leukste feestjes om zelf te gevenSpeurtochten

Speurtocht

Speurtocht

Speurtocht nodig? Een leuke, spannende speurtocht vinden kinderen bijna altijd leuk. Daarom verkopen wij speurtochtpakketten voor alle leeftijden. Voor de jongere groepen “gewoon” met opdrachtkaartjes en crêpepapier om de route uit te zetten. Met een leuk, en soms spannend, verhaal! En alles dat u verder nodig heeft. Zo kunt u met de kinderen genieten van een prachtige middag vol plezier. Met een speurtocht wordt het een groot feest waarbij de kinderen samen proberen de oplossing te vinden. Dé ingrediënten voor een heerlijke middag.


Speurtochten oudere kinderen

Speciaal voor oudere kinderen verkopen we interactieve speurtochten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van SMS, internet, mobiele telefoons, mail of de krant. De tochten zijn helemaal voorbereid en u kunt hem zelf op elke willekeurige plaats uitzetten. De speurtochten zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar.


Speurtocht kinderfeestje

Wij verkopen pakketten voor alle leeftijden voor een speurtocht op een kinderfeestje. Of de kinderen nu 7 jaar zijn of 10 jaar. Wilt u dus een kinderfeestje geven en bent u nog op zoek naar een leuk idee? Bekijk hieronder of er een leuke speurtocht voor u bij staat!


6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren