De leukste feestjes om zelf te gevenNeptunus is ziek!

Status: Op voorraad

Normale prijs: € 24,95

Aanbiedingsprijs: € 14,50


Korte omschrijving

Help! Neptunus, de koning van de zee is ziek. Om beter te worden heeft hij een medicijn nodig. Maar dit medicijn groeit alleen boven de grond. Kunnen jullie hem helpen door het medicijn voor hem te zoeken?

zeemeerminnenfeest

Dubbelklik voor de volledige afbeelding

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • zeemeerminnenfeest
 • onderwaterfeest
 • kinderfeestje Neptunus
 • kinderfeestje zeemeerminnen
 • animatie onderwaterfeest
 • spel zeemeerminnenfeest
 • snoephappen onderwaterfeest
 • zeemeerminnen kinderfeestje
 • versiering onderwaterfeest

Omschrijving

Onderwaterfeest/Zeemeerminnenfeest

Help! Neptunus, de koning van de zee is ziek. Om beter te worden heeft hij een medicijn nodig. Maar dit medicijn groeit alleen boven de grond. Kunnen jullie hem helpen door het medicijn voor hem te zoeken?

Het medicijn kan alleen worden gevonden door iemand met voldoende onderwaterkrachten. Daarom testen we eerst jullie onderwaterkrachten.

Leidraad van het feestje is een animatie. In het begin van de animatie wordt bovenstaand verhaal aan de kinderen verteld. Vervolgens doen ze spelletjes om hun onderwaterkrachten te testen. U kunt hierbij kiezen uit tien spelletjes.

Na het voltooien van een spel, mogen de kinderen in de animatie op zoek naar een parel. Bij voldoende parels hebben de kinderen voldoende onderwaterkrachten en gaan ze op zoek naar het medicijn tijdens een korte speurtocht. Bij slecht weer kan deze speurtocht erg kort gehouden worden.

Het onderwaterfeest of zeemeerminnenfeest is geschikt voor tien kinderen tussen de 5 en 7 jaar.

Inhoud Instructieboekje, spelletjeskaarten, brieven, tien diploma's, tien uitnodigingen, ballonnen, crêpepapier, pingpongballetje, waterballonnen, knipvellen en toegang tot de animatie en geluidsfragmenten op internet.
Geschikt voor Meisjes, Jongens
Leeftijd 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar
 1. Heel praktisch! Handig pakket, geslaagd feestje Beoordeling door Elines feest
  Beoordeling

  Mijn dochter is 7 geworden. Het pakket en bijbehorende online filmpjes, geluidjes en muziekjes waren super handig. (Geplaatst op 03-02-17)

 2. erg leuk Onderwaterfeest Beoordeling door Annemieke

  We hebben een erg leuk Onderwaterfeest gehad! De kinderen (zes meiden van 6, 1 jongen van 6 en een zusje van 3,5) zaten helemaal in het verhaal en wilden graag helpen om Neptunus beter te maken. Omdat mijn dochter een hekel heeft aan competitie, hebben we een aantal activiteiten aangepast om er ‘samenwerkactiviteiten’ van te maken. Dit kon prima en werkte goed. Na de cadeautjes (waarvoor goede spelideeën waren aangereikt) en de taart, hebben we samen de animatie bekeken. Vervolgens hebben we watervoetbal, waterrace, kwallen in de lucht houden en zeemeerminnendans gedaan. De kinderen vonden het erg leuk om tussendoor steeds een parel te zoeken op de computer. De speurtocht naar het medicijn was een goede afsluiting van het thema-gedeelte van het feest. In plaats van een plantje had ik sierparels in een potje gedaan en beplakt met de afbeelding van de zieke Neptunus en een rood kruis. De kinderen waren trots toen ze hun diploma in ontvangst namen! Als extraatje heb ik de kinderen nog een shirtje met een afbeelding van de Kleine Zeemeermin of een vis laten inkleuren. Zo werd het feestje rustig afgesloten. (Geplaatst op 09-09-14)

 3. Een bijzonder onderwater feestje Beoordeling door Gonny

  We hebben afgelopen vrijdag genoten van een heel gezellig feestje, het onderwaterfeest van Neptunus. De voorbereiding heeft 2x een middagje gekost, omdat je een speurtocht nu eenmaal van te voren moet plannen en uitzetten.
  Alle andere activiteiten heb je binnen 2 uur klaar! met dank aan een handig boekje waar alles duidelijk instaat.

  - spelletjes als inleiding,
  - de 10 hoofdspelen
  - én extra's voor als er tijd over is.

  Door de leuke uitnodigingskaartjes waren de verwachtingen hoog en die zijn waargemaakt!
  Een krachtige presentatie over een zieke Neptunus, leuke uitdagende spelletjes, en een feestelijk gedekte onderwatertafel maakten er een fijn feest van.
  (de tafel had ik gedekt met een limonadefontein, snoepvisjes en eetbaar zeewier (rode en groene dropslieren)

  een tip: Bij gebruik van een tablet moet je wel op het volume letten!! (hier waren we bij de voorbereiding achter gekomen)

  Alles wat je extra nodig hebt, heb je eigenlijk al in huis: emmers, rietjes, plastic bekers of 2 sponzen.
  Als afsluiting hebben we -naast het diploma- een grote plakvis (action) en een zakje koekjes (Lidl) met zeefiguren meegegeven.
  Echt een super feest! (Geplaatst op 02-09-14)


Schrijf uw eigen beoordeling

Plaats een beoordeling voor: Neptunus is ziek!

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling