De leukste feestjes om zelf te geven • Fotopuzzeltocht maken

  fotopuzzeltocht

  Fotopuzzeltocht

  Puzzeltochten worden steeds populairder. Gebruik een puzzeltocht bijvoorbeeld om tijdens een teamuitje van plek A naar B te komen. Maar je kunt de puzzeltocht ook goed gebruiken voor een familiedag, een vriendenuitje of een vrijgezellenfeest. Je kunt bijvoorbeeld zelf een fotopuzzeltocht maken.

  Fotopuzzeltocht variant 1
  Een fotopuzzeltocht maken kan op diverse manieren. Zet bijvoorbeeld de route uit en maak foto's aan de hand waarvan de deelnemers hun weg moeten zien te vinden. Let er wel op dat je plekken uitkiest die niet snel veranderen. Bomen of struiken kunnen worden gesnoeid, waardoor het er ineens heel anders uit kan zien. Een brug zal voorlopig wel op zijn plek blijven staan ;). Je kunt zelf bepalen hoe makkelijk of hoe moeilijk je het maakt. Door het maken van overzichtsfoto's is het makkelijker om de route te vinden. Detailfoto's maken het iets lastiger. Vanzelfsprekend kun je de foto's ook afwisselen. Onderweg kun je stoppunten maken. Het is leuk als de deelnemers hier iets te doen hebben, zoals bijvoorbeeld het oplossen van een puzzel. Wij verkopen hiervoor kant-en-klare puzzeltochten, zoals de puzzeltocht showbusiness, de puzzeltocht voetbal en de puzzeltocht Olympische Spelen.

  Fotopuzzeltocht variant 2
  Een andere manier om een fotopuzzeltocht is om de deelnemers een kaart mee te geven en een aantal foto's mee te geven. De deelnemers aan de puzzeltocht moeten de foto's binnen het gemarkeerd zoekgebied zien te vinden binnen een van tevoren vastgestelde tijd. De groep die de meeste foto's weet te vinden, wint de tocht. Om te weten of de deelnemers daadwerkelijk de plek van de foto hebben gevonden, kun je de opdracht meegeven dat ze iedere foto zo goed mogelijk moeten zien te kopiëren met hun eigen toestel. Of (als je bijvoorbeeld niet wilt dat groepen gaan splitsen) dat er een soortgelijke foto moet worden gemaakt, maar dan met de groep (- de fotograaf) op de foto erbij.

  Fotopuzzeltocht variant 3
  Een derde variant voor de fotopuzzeltocht is om een route uit te zetten, bijvoorbeeld met GPS, en hierbij opdrachten te verzinnen met foto's. De deelnemers moeten onderweg bijvoorbeeld: een foto maken van een deelnemer van de groep die een ijsje eet, een deelnemer met een rokje aan, een deelnemer samen met iemand in een rolstoel, van de groep bij een pannenkoekenhuis et cetera. Afhankelijk van de omgeving en de deelnemers, zijn er vast veel leuke opdrachten te verzinnen.

 • Prinsessencake

  prinsessencake

  Prinsessentraktatie

  Is uw dochter ook helemaal weg van prinsessen en alles dat roze is? Wij vonden deze traktatie op www.partykids.nl. Erg leuk en makkelijk te maken.

  Deze traktatie kan ook met een bloemenfee worden gemaakt. Leuk om te gebruiken bij het feestje 'Help de bloemenfee'.

 • Leukste feestje ever!

  Een leuke reactie op het feestje Diamant van Qatar:

  Het was een groot succes...meiden waren helemaal door het dolle heen!
  Later heel veel enthousiaste moeders gesproken dat ze het feestje zoooooo leuk hebben gevonden...mijn complimenten, Sandra!!

  “het was het leukste feestje ever!!” (zeiden de kinderen)

 • Moorddiner

  moorddiner3

  Zelf een moorddiner organiseren?

  Binnenkort verkopen wij een pakket waarmee u zelf makkelijk een moorddiner organiseert. Het pakket wordt op dit moment getest en de eerste reacties zijn erg enthousiast!

  De eerste groep had een zeer geslaagde, hilarische avond. Ook de andere twee groepen vonden het een te gek moorddiner. Komend weekend wordt het pakket door de laatste testgroep getest: een groep kinderen vanaf 14 jaar.

  De komende weken gaan we aan de slag met het verwerken van de opmerkingen die zijn gemaakt door de testgroepen. We hopen het pakket half november te kunnen aanbieden. Misschien een leuk idee voor de komende feestdagen?

  Kijk hier voor informatie over het Moorddiner de moord op de bruid.

 • Puzzeltocht

  puzzeltocht

  Puzzeltocht

  Wilt u een leuke puzzeltocht organiseren voor volwassenen? Wij verkopen pakketten in een aantal thema's, waarmee u makkelijk zelf een puzzeltocht uitzet. In dit pakket vindt u verschillende soorten puzzels rondom een thema. Denk bijvoorbeeld aan beeldraadsels, anagrammen, cryptogrammen en rebussen. De oplossingen van de puzzels worden in een bijgeleverd antwoordvel genoteerd en de oplossing vormt een woord dat hoort bij het thema.

  Een puzzeltocht is een leuke lowbudget activiteit. De kosten bedragen € 24,95 ongeacht het aantal deelnemers. Leuk om te gebruiken als u nog een tijdje op wilt vullen tussen twee activiteiten tijdens een personeelsuitje. U heeft bijvoorbeeld een workshop gedaan en gebruikt de puzzeltocht om de deelnemers via die route bij het restaurant uit te laten komen. Of u maakt een fietstocht langs een aantal bezienswaardigheden in de buurt en hangt bij elke stop ook een puzzel op.

  Een ander idee is om tijdens een vrijgezellenfeestje een puzzeltocht te gaan doen. Maak bijvoorbeeld een route langs plekken die voor het aanstaand bruidspaar belangrijk zijn geweest of ongetwijfeld nog gaan worden. Begin bij de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben gezoend, een plek waar ze hebben gewoond, favoriete kroegen/uitgaansgelegenheden en eindig bijvoorbeeld (als het bruidspaar kinderen wil) bij het kindvriendelijke restaurant of bij de plaatselijke basisschool.  Ga op deze manier eens met een groepje zitten en er komen ongetwijfeld nog veel creatieve ideeën naar boven.

  Een puzzeltocht is ook leuk tijdens een familiedag. Kinderen vinden het erg leuk om de route te zoeken en de puzzels te ontdekken, terwijl de volwassenen zich over de inhoud van de puzzels ontfermen. U kunt er zelfs voor kiezen om geen route uit te zetten. U kiest dan een bepaald gebied waarin u de puzzels hangt. Vervolgens tekent u de plekken waar puzzels hangen in op een plattegrond. Er worden groepen gemaakt en deze gaan in korte tijd proberen zoveel mogelijk puzzels op te sporen en op te lossen. Welke groep lukt het om binnen de tijd terug te zijn met de juiste oplossing?

  Wilt u ook eens een puzzeltocht proberen? Kijk dan in ons assortiment voor de puzzeltocht Showbusiness, puzzeltocht Voetbal of puzzeltocht Olympische Spelen.

Artikelen 1 tot 5 van 163 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 33