De leukste feestjes om zelf te gevenBestellen, verzenden en retourneren

Bestellen & betalen

Het bestellen van artikelen kan via onze webwinkel. Hier kunt u kiezen voor betaling met iDEAL of betaling door vooraf over te maken. Wij adviseren om met iDEAL te betalen. De betaling is dan meteen binnen en uw bestelling kan sneller worden verzonden.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
(bron: www.ideal.nl)

Afhalen

Het is mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U kiest dan tijdens het bestelproces voor de optie "afhalen". U kunt uw bestelling vanaf de tweede werkdag na uw bestelling afhalen aan: De Hallen 6, 9723 TW Groningen. De balie is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u uw bestelling tussen 9.00 en 16.00 uur afhalen. U heeft een week de tijd om uw bestelling af te halen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling.

Verzending

Hieronder vindt u de datum van de eerstvolgende verzending. Zolang deze nog op vandaag staat, wordt uw bestelling vandaag nog verzonden. Wij gaan er dan wel vanuit dat u met ideal betaalt. Als u betaalt met een overschrijving, heeft u een week de tijd om de betaling in orde te maken. Als wij na een week geen betaling hebben ontvangen, dan komt de bestelling te vervallen. Uw bestelling wordt verzonden als uw betaling is bijgeschreven op de rekening. Uw bestelling wordt in de regel de volgende werkdag bezorgd. Wij hebben daar echter geen invloed op. Soms kan het 1 of 2 dagen langer duren. In het weekend wordt er niet bezorgd.Buitenlandse betalingen

Voor een betaling vanuit het buitenland heeft u de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL32 RABO 0142 1850 86
BIC: RABONL2U

Klachten?

Is een product beschadigd aangekomen of heeft u een andere klacht/opmerking over een product? Neem dan contact met ons op, zodat wij een passende oplossing kunnen vinden.

Retouren

Bent u niet tevreden met het product dat u van ons heeft gekregen? Dan kunt u dit binnen veertien dagen na ontvangst van het product aan ons laten weten. U kunt hiervoor het retourformulier gebruiken of een mail sturen naar info@bijzonderfeestje.nl.

U ontvangt vervolgens een mail van ons met de instructies voor het retour zenden van het product. Na het ontvangen van uw retour, controleren we of het product niet gebruikt is en volledig is teruggestuurd. Het aankoopbedrag ontvangt u retour op uw rekening binnen enkele dagen na ontvangst van de retour. De kosten van het retour zenden, komen voor uw eigen rekening.